צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• טוב אנחנו כבר גרים שנה בבית ולאופירי אין כלום בחדר
19 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי בד"ר בייבי כל מיני בורדרים של פו הדב ויש גם מדבקות קיר מאוד יפות
    בכל הרשתות שמוכרים חדרי תינוקות יש אותם...
    אני אישית לא מתה על הבורדרים למינהם... הייתי מעדיפה לצבוע קיר אחד בורוד בהיר ולהדביק את המדבקות היפות האלה (לא בהכרח על הקיר הצבוע) ואולי להוסיף מנורה יפה במקום הפשוטה
  • מה אני אקבל תמורת העזרה?!?!?!
  • אוי ואבוי!!!!!!!
    איזה הורים נוראיים אתם!!!!!!!!!
    בטח גם אהבה היא לא מקבלת
  • את יכולה לשדרג גם עם אהיל יפה + וילון תואם (אנחנו קנינו ב"מוצצים" לא ביוקר, אבל יש בכל החנויות).

• אני לא אוהבת כל כך בורדרים זה קצת מיושן
    אבל התחלופה לזה זה כמו שתיארת, לצבוע חצי קיר בצבע אחד וחצי קיר בצבע בגוון דומה ובאמצע במקום הבורדר לצבוע פס צבע ניטראלי
    תכנסי לאתר של טמבור וכו יש שם כל מיני הצעות לחדרי ילדים תקבלי רעיונות ותעשו לבד.
    וכמו שסיווקוש אמרה זה באמת ממלא את רוב החדר ככה שנשמע לי שיהיה עמוס ומקושקש מדי עם תמונות.אולי אחת בצבע רגוע וניטראלי לא מקושקשת מדי.
    ולגבי מיטה ושידה מה עוד צריך כבר בחדר בגיל כזה? הם עוד לא משחקים שם לבד ובאופן עצמאי לנו יש בנוסף גם ארגז צעצועים יפה וסל כביסה צבעוני
    אוטוטו כשבאמת יהיה אפשר לשים אותם במיטה של גדולים אז את השידה אפשר להוציא ולשים בחדר שולחן וכסאות וכוורת לצעצועים וכמובן מדפים לספרים וזהו
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

[center]

• גם אני פעם חיפשתי טפט פס לחדר ילדים והיה לי ממש קשה למצוא..... מסתבר שיש רק בחנויות לילדים / תינוקות.. בסוף בעלי רק צבע את שני הגוונים (גוונים של סגול) ואמא שלי קנתה לי מדבקות גדולות של פו הדוב ממש יפות שמאוד שדרגו את החדר
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related

• אנחנו קיבלנו יעוץ חינמי בבית טמבור, הפשלנו שרבולים וצבענו לבד בסופרקריל קלין (צבע שמתנקה בקלות). בקו התפר הדבקנו בורדר והוספנו מדבקות קיר מדליקות (שגם קנינו בבית טמבור). יצא נהדר!!
  • עשינו בדיוק מה שתיארת בגווני תכלת.
    אני מאוד אוהבת, לא אוהבת את הציורי קיר או המדבקות.
    את הבורדרים את יכלה למצוא במלא חנויות שלתינוקות, תקפידו להדביק מדוייק,
    עדיף לסמן עם עיפרון על הקיר לפני ההדבקה

מיטל

• מיטלי
  • יש לי עוד רעיון בשבילך (אם את לא נעולה על בורדר).
    את יכולה לצבוע את הקיר המרכזי בחדר בגוון או צבע שונה מהקירות האחרים (נגיד- כל הקירות ורוד חלש, והקיר המרכזי בצבע ירוק חלש).
    על הקיר המרכזי לתלות תמונות, או להדביק מדבקות גדולות וכו'...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• מילנוש נשמה אני בכלל לא סגורה על הבורדר להיפך אני רוצה לשמוע עוד הצעות בכדי לראות אולי יש משהו יותר יפה
  • אני יודעת מניסיון שוורוד מתחיל להימאס מהר מאוד
    אנחנו צבענו את החדר של לינוי בגוון אפרסק בהיר

[[[
  • זה בית שלכם? שכירות?

אני גרה בשכירות ולכן הרעיונות שיש לי לבנים שלי - לא מתשלם לי כי זה לא שלי

• תודה בננות
  • עינבלי מותק
    גשי ליוריסטה סנטר בפולג זה ליד ג'וניור וד"ר בייבי יש שם טפטים מעלפים לחדרי ילדים את מסיימת את העיצוב ב- 200 ש"ח +- לכל החדר וזה מעלף בהצלחה ואם את צריכה הכוונה תתקשרי אלי.
    נשיקות....

• אנחנו עשינו לליאן (הכנו לפני שנולדה)בחדר רנר של פו הדב ממש מסביב ובנוסף מדבקות גדולות של פו וחבריו אהיל של 3 דבורות וילון לבן וורוד
    לדעתי חדר מהמם
    ליאן נסיכה שלנו 18/5/08
  • אני הזמנתי מהאתר הזה
    www.wallies.com
    כבר פעמיים הזמנו וקיבלנו אחרי כשבועיים או משהו כזה בדואר. דברים מהממים יש להם, אבל המשלוח הוא 16 דולר
  • הנה דוגמא מחדר שינה:

עוד דוגמא מהבית שלנו:
  • אני אישית אוהבת צבעים מאוד עדינים, לא אוהבת צבעוני מידי, בעיקר בגלל שזה חדר שינה והאוירה צריכה להיות רגועה...
    אני אגיד לך מה אני עשיתי.
    קניתי סט שלם של "דובי מתוק" במוצצים. ורציתי לקנות גם את הטפט שלו.
    הפסיקו לייצר את הטפט ואני ממש נדלקתי עליו, אז ציירנו אותו, אני ובעלי.
    הנה קישור לסט: http://www.tinokids.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=196

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה