עדכונון ושאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי בפגישה ראשונה אצל הרופא המיילד שלי
    הוא ממש מקסים ונעים פעם ראשונה שראיתי את מכשיר הדופלר ואפילו הצלחנו לשמוע את הדופק של העובר
    היה ממש נחמד כבר לראות את הבית חולים ואת המחלקה שבא אני אלד בקיצור שונה קצת מהארץ כל המעקב הריון הולך להיות עם הרופא המיילד שלי שבמקרה שלי ינתח כי אני עושה קייסרי
    עכשיו לשאלה אני מגיעה לארץ לביקור בין שבועות 16 ל 19 נראה לכם שאני יוכל לעשות איזשהי סקירה בשבועות האלו אני יודעת שזה בדיוק בין שתי הסקירות אבל יש מצב לדעתכן שיתנו לי לעשות את המוקדמת מאוחר יותר או את המאוחרת מוקדם יותר?
    וטגב ביטלתי את המושלם לדעתי זה כלול בכללית גם בלי המושלם יש למישהי מושג איך זה הולך בלי מושלם? אני לא רוצה לעשו פרטי או משהו סתם רק מה שמגיע לי מהכללית
15 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שלי
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• שלום mirit,

נשמח לעזור לך ולטפל בצורה אישית בפנייתך.
    בכדי להעניק טיפול אישי את מוזמנת להזין את פרטייך- שם, עיר מגורים, טלפון, נושא הפניה ות.ז (אופציונאלי)
    בקישור המצורף - http://twisted.co.il/2009/clalit/CS/default.aspx

עם מילוי הפרטים נציג של צוות שירות הלקוחות האינטרנטי שלנו ייצור איתך קשר בתוך שני ימי עבודה.
    במידה ויש עיכוב במענה אנא פני ישירות לשירות הלקוחות בדוא"ל [email protected] , [email protected]
    ואנו נחזור אליך בהקדם.

רק בריאות,
    יערה, נציגת כללית
  • אולי באמת תבררי מה הקופה פה נותנת לך מבחינת הביטוח שיש לכם פה בארץ

איזה כיף שאותו רופא עושה הכול לא צריך להתרוצץ כל הזמן
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הי מותק!!
    אני לא יודעת, אבל אמרו לי פעם שהבדיקות בארץ יותר מקיפות. זה נכון?
    לדעתי כן כדאי לך לעשות סקירה אחת בארץ, זה לא משנה אם את המוקדמת או המאוחרת כי בגדול בודקים אותו הדבר.
    עד כמה שידוע לי, אין החזרים ללא המושלם.
    תבדקי אולי שווה לך להחזיר אותו לתקופה אם זה נותן זכאות להחזר

מיטל
  • וואי מיריתתתתתתתתתתתת
    בשעה טובה
  • אני לא בכללית , אבל נראה שנתנו לך כאן תשובות
    בכל אופן המשך הריון תקין ובשעה טובה
  • כמזכירה רפואית לשעבר - תבדקי איך את מוגדרת בביטוח לאומי.

אם את מוגדרת כ"שוהה בחו"ל" מעמדך מוקפא כאן מבחינת שירותי בריאות.

אני רואה שהקופ"ח ענו כאן
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • את משלמת ביטוח לאומי בזמן שהותך בחול?
    כי אם לא אין לך ביטוח רפואי למרות שאת משלמת לקופת חולים.
    לגבי הסריקה תרימי טלפון ותבררי הכי טוב

• טוב אז ככה אנחנו עדיין משלמים ביטוח לאומי למרות שאנחנו גרים בקנדה כי עברנו לתקופה של 3 שנים ואנחנו עדיין לא יודעים אם נשאר עוד או לא אז החלטנו להמשיך לשלם
    כמו כן יש לי ביטוח כללית בביקור האחרון שלי בארץ הלכתי לרופא קניתי תרופות וזה נכלל בכללית
    לאחר בירור באתר הכללית אני יכולה לעשות את אחת הסקירות ללא תשלום דרך הכללית ההבדל הוא שאם היה לי מושלם יכולתי לעשות את זה אצל רופא פרטי ולקבל החזרים אבל זה לא מה שאני רוצה אני רוצה לעשות סקירה אחת שמגיעה לי במכון שנותנים כלומר רק מה שמגיע לי ולא יותר
    מלי לשאלתך אני רוצה לעשות את הסקירה בארץ משתי סיבות אחת סתם כי בא לי לראות את הבייבי שלי וב כי כאן הבנתי שלא ממש ממהרים להגיד לך את מין העובר ויש לי שקיפות בשבוע 12 אצל עמית עשיתי בשבוע 11 וכבר ידעו להגיד לי שזה בן כאן לחברה שלי בשבוע 12 אמרו שעדיין לא רואים ויש לה בסוף בן
    אז לכן אני רוצה לעשות בארץ
    ואיפי קייסרי כי עמית היה קייסרי מהסיבה שאני צרה מידי והוא לא היה תינוק גדול והרופא תמך בהחלטתי ללכת מראש על קייסרי הבאסה היחידה היא שמאוד קיווינו לתאריך 10.10.2010 והרפא הסכים כי זה מתאים מבחינת הזמן אבל זה יוצא יום ראשון וכאן זה סופ"ש ולא קובעים ניתוחים לסופ"ש באסה
    ולגבי הנציגה מהכללית אז תודה אני אכן אפנה ואשאל

רק יש מישהי שעשתה בכללית סקירה בדרך הזאת שאני רוצה של מה שמגיע? אצל עמית פשוט עשיתי הכל פרטי ושילמתי המון וקיבלתי החזרים ולכן אין לי מושג אם אני צריכה הפנייה מהרופא או איך בדיוק עושים את זה
    [
  • מירמיר תקבעי ב- 13/10... ככה בטוח תסתדרי איתה טוב

• סבבה מתאים אבל זה במקום מתנה???
  • ברוווווררררר

• בהריון הראשון עשיתי דרך הכללית את הסקירה הזו, את משלמת 26 ש"ח על האולטרא סאונד. רק מה - שואלים אותך איזה שבוע את - כי עושים את זה בין שבוע 20 ל-22, והאמת מגם מש לא נהניתי....אפילו סבלתי....
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אוף גם כאן עושים את הסקירה הזאת רק בשבוע 20
    טוב אולי אני יעשה פרטי וזהו
    נראה לך שיעשו לי סקירה בשבוע 16 עד 19?

[
  • זה הזמן שיעשו לך את הסקירה הראשונה לדעתי- על תחילת התקופה.
    זה ממש מוקדם בשביל הסקירה האחרונה ולא יראו את מה שצריך לראות.
    לי את הסקירה האחרונה עשו בשבוע 23 אפילו.
    הסקירה הראשונה אמורה להיות בשבוע 14-16 פחות או יותר וזה מה שמתאים לשהות שלך פה.
    הייתי קובעת מראש, אגב אפשר לקבוע דרך בתי החולים, ואני חושבת שזה יהיה יותר מוצלח מאשר דרך מרפאות.
    אני הלכתי פרטי- עם החזרים.
    מתוקונת0- אכן מבאס, גם לי קרה פעם אחת יותר מדי ההריון הזה...
    לא שוכחים את זה, אבל לפחות לא חוזרים על זה...
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה