פחדים אצל ילד בן שלוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, יש לי שאלה, האם זה טבעי שילד בן 3 מפתח פחדים לפני השינה?

בשבוע האחרון יש לנו כל ערב לפני השינה טקס הוצאת צעצועים שמפחידים את יואב...
    אילו צעצועים שהוא משחק בהם בלי בעיה או פחד במשך היום , אבל בערב הוא מתעקש שהם מסתכלים עליו ואנחנו מוציאים אותם מהחדר...
    האם זה נוראמלי?

אה, ועוד משהו, היום יואב קם, וכמו כל בוקר אנחנו מלבישים אותו והוא הולך לסלון, היום הוא פחד ללכת לסלון לבד....

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
10 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו לא הגענו לשלב הזה אבל הבנתי שזה טבעי בגיל הזה, לאחותי יש שני בנים יחד בחדר- אחד בן 3.5 והשני בן 5 ושניהם מתעקשים שהיא תכסה את המדף עם הבובות בטענה שהם מסתכלים עליהם ....
  • תודה מאמי!

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • אני בעד לנסות לסובב את הבובות לקיר שלא ייסתכלו עליו
    ולא להוציא אותם מהחדר אלא אם אין בררה

זה שלב בגיל הזה זה יעבור לו

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • טיבעי לגמרי,
    גם אצלנו יש קטעים כאלה, טיפה אחרים אבל על אותו עיקרון.
    הוא כל הזמן שואל אותי: "נכון תנין טורף?"/ "אריה יכול לאכול אותי?" וכאלה.
    הבנתי זה עובר לבד

מיטל
  • אני תליתי לשחר בחדר שני פרפרים מנייר גדולים ומהיום הראשון שתליתי סיפרתי לו שהם פרפרים שומרים שהם שומרים עליו בלילה שהוא ישן
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בוודאי שזה טיבעי!
    עוד טיפ- כשהוא הולך לישון תציידי אותו בפנס קטן ליד הכרית- ככה הוא יכול לוודא שהצעצועים ישנים ולא מפריעים לו להרדם..
    עובד פלאים- מנסיון... לנו היה שלב כזה בגיל שנתיים וחצי, הוא די מאחורינו עכשיו.
  • גם אצלנו יש כל מיני קטעים דומים

אני חושבת שזה טבעי בגיל הזה
    You're my heart, you're my soul
  • מאמי שלי כדברי השיר "צחקה בובה זהבה וצחק מאוד הדוב למה לגרש החושך והרי הוא ילד טוב"

זו תקופה וזה קיים אצל ילדים אני יכולה להגיד לך שאריאל מתוך שינה מדבר על דברים ובוכה וצוחק מתוך שינה.

זה טבעי וזה יעבור
  • כמו שענו לך
  • מיטל, גם אצלינו יש תנין טורף חזק, הוא מפחד להיות בגינה בלילה כי יש תנין טורף..p

[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה