עדכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום קמתי בבוקר
    ונחשו מי באה?
    כן המחזור הגיע

ושוב נשברתי,התפוררתי
    אז אני שוב עוזבת לזמן מה
    בכדי לנסות לאסוף ולבנות את עצמי מחדש
    הכוונה ממה שנשאר אם בכלל אני כבר לא יודעת

עכשיו בכלל גם אין לי אך לחשב את מועד הביוץ כי זה איחר אני לא יודעת אם זה בכלל רלוונטי
    טוב לא אמשיך לתסכל אותכן
    יום טוב
    :([
    אוהבת אותכן
2 תגובות
עמוד 1
  • אני כ"כ מבינה אותך!
    גם אני קיבלתי מחזור הבוקר ואני עדיין מנסה לאסוף את עצמי..
    בעזרת ה' החודש הקרוב הוא החודש שלנו!!!!!!!
  • מתוקה, תאספי את השברים ותמשיכי הלאה, זה אפשרי
    וזה שהתארך לך המחזור...תהני מזה במקום לחשב ביוץ...עכשיו תהיי עם בעלך אפילו יותר ממקודם
    אני יכולה לספר לך מניסיוני האישי שהיה לי מחזור בן 28 ל-32 ימים...כלומר יש כאן בערך שבועיים שבהם נופל אותו יום מיוחל (יומיים לפני יומיים אחרי ומה שבאמצע) ולא עשינו יום ממוצע, פשוט היינו יחד יום כן יום לא במשך שבועיים....ואז התרחש הנס הגדול שלנו!
    לצערי היום יש לי קצת בעיות אחרות ואני מתקשה להכנס להריון....אני ממש אשמח החודש אם אחרי תקופה ארוכה המחזור יגיע בזמן ולא אחרי 21 או 23 ימים...או לחילופין לא יגיע בכלל מהסיבות הנכונות כמובן... אבל כמו בכל דבר צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה! את מקבלת מחזור והוא פחות או יותר סדיר וזה נפלא-את בכיוון הנכון

אל ייאוש יקירתי, זה עוד מעט יקרה ואת תהיי אמא גאה ומאושרת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה