טוב... זה כל כך אישי,
אני יודעת להגיד שפרנסה טובה בשבילי, תורמת לשקט נפשי ולזוגיות מאוזנת כשהתחושה היא ששניינו נוטלים חלק בנטל- זה איכות חיים בשבילי..
זו גם דוגמא אישית בריאה בעייני כמודל לזוגיות עבור הבן שלי, וזה מה שאני רוצה שילמד בבית.
אז אין לי גינה, ואין לי אוטו שני- ביג דיל. הולכים לגינה הציבורית- יש שם דשא -שאני לא צריכה לטפל בו

, יש שם חברים לפגוש ונדנדות- אז הויתור היחסי על זה שזה לא אצלי בחצר הוא מחיר שאני מוכנה לשלם.
גם אני חלמתי על בית בכפר- אבל בסופו של יום- אני מאד אוהבת את החיים בעיר. כשאני הולכת ברגל לעבודה והילד שלי הולך ברגל לגן- זה מבחינתי איכות חיים, וגינה יש אצל סבתא. חוץ מזה שהמחשבה שלילדים תמיד טוב יותר בית בכפר היא גם לא נכונה בעייני, כמו שלי יותר מעניין וכיף ללכת ולקנות את הירקות אצל הירקן, הלחם במאפייה, לעבור ליד חנות פרחים ולעצור ליד אתר בנייה או בית בשיפוצים שמעניין את הבן שלי (בנים

), גם לילד שלי זה יותר מעניין מאשר לעבור בישובים הקהילתיים האלו שרואים עוד וילה ועוד וילה ועוד וילה- ואין שום שינוי.
שוב- זה לא שאני לא רואה את הכיף במטבח ענקי, חצר, ובית חדש עם ריצוף דנדש. אבל בשבילי- זה ארבעה קירות וזה פחות חשוב לי משאר הדברים שמשפיעים על החיים שלי.