ציסטה ברחם - אני צריכה תמיכה :-(( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

לפני שאני אספר קצת על עצמי אני חייבת לומר לכם שאני כבר שנתיים בפורום הזה ואני מאוד שמחה לדעת שיש מקום שאוכל לקבל קצת תמיכה כי אין לי עם מי לדבר חוץ מבעלי - אני די מתביישת לומר שאני בטיפולים טוב אז הסיפור שלי הוא :.. אני ובעלי בני 31, נשואים 4 שנים מנסים להיכנס להריון כבר 3 שנים ללא הצלחה, ביצעתי 4 הזרעות ללא הצלחה ועכשיו אני מתחילה טיפול הפריה חוץ גופית בפעם הראשונה, לפני תחילת הטיפול ביצעתי בדיקות דם לוודא שאני מתאימה לטיפול IVR והכל תקין, לכן הרופא נתן לי להזריק כל יום 2 זריקות DECAPEPTYL - במהלך הזריקות קיבלתי דימומים במשך שבוע וחצי, הגעתי למרפאה לבצע בדיקת U.S והתברר שיש לי ציסטה עם דם..הרופא המליץ לבצע ניתוח להסרת הציסטה, היום ביצעתי בדיקת דם והתוצאות לא טובות (Estradiol (E2) Urgen - קטן מ200 , Progesterone Urgent = 2 , 2.8= LH Urgent) - השאלה היא :
    1. האם הציסטה יכולה להיות מסוכנת - כגון סרטנית ...
    2. האם חייב לנתח כדי להסיר את הציסטה?
    3. האם הטיפול של IVR יפסק?
    4. מה בדיקות הדם מראות?

תודה רבה - אני קצת מבולבלת - ולרופא שלי אין סבלנות להסביר לי את כל השאלות ..
    אשמח אם תוכל לעזור לי :-(
6 תגובות
עמוד 1
  • עדי היקרה,

אני מבינה אותך מאוד מאוד על הקושי, על הכאב, על התסכול...

תחפשי ואל תוותרי, מגיע לך הטוב ביותר ותתחלי מרופא/ה שיהיו סובלניים אלייך, בתחלית הדרך לא הבנו כולם, אני שכל החיים שלי לא אהבתי רופאים שהתחמקתי מבדיקות גניקולוגיות רק שיתנו לי מרשם... מוצאת את עצמי היום רצה מבדיקת דם אחת לשנייה, מבינה מכל מיני מונחים רפואיים, מגיע לנו הטוב ביותר, מספיק התהליך מורכב ולא פשוט את צריכה שיהיה לך רופא מקצועי וסובלני אל תוותרי.
    תחפשי, שווה לפעמים לנסוע עוד רבע שעה אבל שתרגישי שאת בידים טובות ומקצועיות.
    אני שולחת לך חיבוקים וחיזוקים לדרך...
  • תודה רבה מתוקה
    אני באמת צריכה לחפש רופא אחר,
    את מכירה רופא טוב באיזור תל אביב בקופ"ח מכבי???
  • עדידה

הלוואי ויכולתי לענות לך

אבל אני לא כי אין לי מושג מזה
    ואני מנסה 8 חודשים להכנס להריון ואני בת 23
    מרגישה כמוך אבל תמשיכי ללכת בעקובת החחלום אל תוותרי
    את תהיה אמא
    אוהבת ומחזקת
  • עדי היקרה,
    אני לא מאיזור המרכז ולכן לא יכולה לעזור בחיפוש רופא.
    אולי תפתחי נושא חדש, חיפוש רופא פוריות באיזור המרכז.
    אני בטוחה שיוכלו לעזור לך ולהמליץ.

בהצלחה,
  • שלום עדי !
    בדיוק אני כרגע אחריי ניתוח לפרסקופיה
    היו לי גם ציסטות (מקווה שהוציאו הכול )
    והיו לי גם הידבקויות שגרמו לכישלנות של IVF
    עברתי דיי פעמיים הפריות שכשלו לכן החלטנו ללכת על ניתוח

בראשית כל באמת תחפשי לך רופא סבלני זה הכי חשוב
    יש לי רופא בר"ג שטופלתי אצלו אבל הוא פרטי
    את משלמת לו ומקבלת החזרים מהקופה אם את רוצה...

לדעתי תנסי כל טיפול טיפול IVF
    ואולי יהי לך מזל וכן יצליח
    אי אפשר לדעת יש בנות שניכנסות טיבעי אפילו עם ציסטה

הכל בידיי ה'
    אם יהיה לך שאלות בבקשה

בהצלחה

• תודה רבה בנות יקרות....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה