בנות אני מפחדת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לשתף מישהו בדילמה שלי ויש פה מספיק בנות שאני מאמינה שיתנו לי תשובה כנה ואמיתית
7 תגובות
עמוד 1
  • שמעי.... מבינה אותך...

ילדים הם ברכה....

אבל כמו שאת אמרת... זה גם הוצאה לא קטנה.....

מצד אחד... שיגדלו ביחד... בהפרש קטן זה כייייייייייייייייף ....שמעי אני רואה את אלירן ויעל... וזה מחמם את הלב.
    אבל... אם את לא מוכנה כרגע.... חכי עוד כמה שנים - לא יקרה כלום....
  • אני חושבת שאת צריכה לשבת ולדבר עם בעלך שיחה פתוחה על החששות, לבטים, מצב פיננסי, לימודים וככה להגיע לתשובה עם עצמך.

הפרש קטן בין הילדים זה נפלא, קשה בהתחלה אבל בעתיד זה משתלם.
    אל תקחי אותי בתור דוגמא - 2 הבנים זה טיפולים והשלישי - מתנה מבורא עולם.
    וגם הגיל שלי משחק תפקיד מול מחלת הסכרת שאני סובלת ממנה.

מה שתחליטי שיהיה המון בהצלחה
  • אני דווקא ממש חושבת שאת צודקת במאה אחוז.
    גם אני הייתי מחכה..
    מי שישלם את המחיר הוא לא רק את אם תהיי מלווה בתחושה של החמצה- אלא גם בעלך והילדים.
    ילד זה לא אוטו חדש, וסביר להניח שאם לא תעמדי בכל המטלות- הלימודים שלך יספגו את זה ולא התינוק...
    זה כל כך תלוי בתפישת עולמך, ובחשיבות של הדברים בעינייך, אני לא יודעת בת כמה את, באיזה מהירות את נקלטת להריון כמו שאמרו לך ומהי התמיכה הכלכלית שלך- והתמיכה המשפחתית שלך לעזרה- כל אחד מהגורמים האלו יכול להפיל ולהרים את ההחלטה,
    אבל בשורה התחתונה- אם כבר עכשיו זה מנקר בך שזו החלטה שיכולה לגבות ממך מחיר אישי כבד מידי, אני הייתי מכבדת את התחושות שלי ולא מזלזלת בהן...
    אני אגב באופן אישי כן חיכיתי- והרבה. לא מצטערת על זה לרגע. הייתי נשואה 4 שנים לפני שהרשיתי לעצמי להביא ילד. ורציתי הרבה לפני, אבל התאפקתי. כל אחת תענה לך לפי השקפת עולמה ולפי נסיונה ואת בעיקר צריכה לעצום עיניים ולהסתכל פנימה כדי להחליט מה נכון לך
  • אני מסכימה עם אשטנגה

[[[
  • מצד אחד אני מבינה אותך ואני מאמינה שכל אישה שעובדת ולומדת צריכה להגשים את עצמה גם בחיים ולהגיע לרצונותיה למרות שהיא בנוסף גם אמא במשרה מלאה
    אבל בנוסף לכל זה כל ילד מביא עימו את הברכה שלו וילדים זה שימחה....

• חנצ'וק

אני מסכימה עם כל מילה עם מה שאמרת.

אישה צריכה להביא ילד לעולם כשהיא שלמה עם עצמה מביליון אחוז.

אם תרגישי חרא עם עצמך - זה יעשה לכם רק רע.

את צעירה, כל העולם לפנייך, תתקדמי לאט לאט, בקצב שלך, הילד הבא לא יברח, הוא תמיד מחכה לך ברחם, כל חודש מחדש
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תראי, בסיכומו של דבר ההחלטה היא שלך ושל בעלך ביחד ולכן אתם צריכים לדבר על כך לעומק ולעשות החלטה משותפת.
    אם את שואלת אותי - לעולם לא יהיה זמן אופטימלי להביא עוד תינוק. תמיד יהיה עוד לימודים / עבודה / מעבר דירה / מצב כלכלי או לא משנה מה... אצלי למשל - אני אמנם אחרי לימודים אבל אני לא יכולה לקבל קביעות בעבודה כי מנהלות לא מוכנות להעסיק אותי בהתחשב בעובדה שאני אזדקק לחופשת לידה - כל אחת והבעיות שלה... אז תקחי את זה בחשבון. גם אני בעד הפרשים קטנים בין הילדים, ואל תשכחי שילד שני - פחות הוצאות, יותר שמחה!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה