מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני חדשה פה, בהריון בשבוע 19.
    יש לי מחר תור לבדיקת מי שפיר ואני ממש מתלבטת אם ללכת, אז רציתי לשמוע מה דעתכן. הבדיקות שלי יצאו תקינות (סיכוי של 1:3000 בערך) אבל אני בכל זאת מתלבטת, כי שמעתי שאם הולכים לרופא פרטי (קבעתי לליפיץ) הסיכונים ממש נמוכים. מצד שני, הם בכל זאת קיימים, ולצערי יש גם את השיקול הכספי- זה עולה איזה 2300 ש"ח.
    מה דעתכן?
    תודה, רעות

9 תגובות
עמוד 1
  • אני עברתי דיקור מי שפיר כי הייתי חייבת זה לא כזה נורא אומרים שהבדיקה מפחידה אבל היא לא מפחידה בכלל רק לשומע להוראות וזהו לנוח ולא לעשות כלום אז שיהיה לך בהצלחה
    ליאורי אמא אוהבת אותך ובע"ה יעניק לך אח [URL=http://www.israup.net]

• אני עברתי אצל ליפיץ. עבר מצויין. הוא מקצועי מאד מאד. יקר אבל שווה.
    גבי הבדיקה עצמה- יש סיכונים כמו בכל דבר. גם אני לא תיכננתי לעבור את הבדיקה אם לא הייתי חייבת. אחרי שעברתי אותה אני יכולה להגיד שזה הרבה פחות סיפור ממה שעושים מזה. ולגבי הכסף- כן, זה יקר, אבל שווה כל שקל.
    בהצלחה
  • אם את לא חייבת לעשות את הבדיקה אז אל תעשי... למה את רוצה לעשות אותו?

שיהיה בהצלחה
    שיהיה לכולנו יום נפלא!!!
    ליאורה
  • אם לא חייבים לדעתי לא כדאי לעשות.

• אני בכלל לא בעד הבדיקה הזאת. יש שרשור קודם את יכולה להכנס ולקרוא ממש באותו עמוד.

[]
  • אני נגד זה
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • מצרפת אתר על מי שפיר. את יכולה למצוא בו הרבה מידע בנושא.
    מי שפיר
  • למה להקפיץ הודעה מחודש אפריל 2010???????
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה