יש לי בדיוק שלוש דקות לעדכן אתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעבודה החדשה שלי :
    בתחילת היום הייתי ככה
    אחכי ככה
    אחכ ככה
    והבוקר אני ככה :כוסעמק לא בא לי ללכת לעבודה !

העניין הכי גדול שמבאס שם זה עניין השעות שלא מסתדרות לי עם בעלי ועם ירין ,
    ואני ממש אשמח לרעיונות : אני לוקחת את ירין לגן ב7:30 ואז מגיע לרמת החייל ב8 ומכיוון שבשעה כזו כבר אין שם חניה קרובה , אני מחנה בירושלים בערך , ואז יש לי 15 דק הליכה
    אז הגעתי ב8:20 בערך
    ואז אני יוצאת כעבור 9 שעות ומגיעה הביתה ב18:15
    שלזה לא ציפיתי ולא כיוונתי.
    בעלי יצא אתמול ב15:45 כדי לקחת את ירין מהגן וכולם הסתכלו עליו ככה
    והוא הרגיש ממש לא נעים .
    אני כל היום מנסה לחשוב על קומבינה איך אני מסדרת את השעות כדי שאני אקח אותו מהגן , וןבעלי יקח אותו בבוקר .
    יש לכן רעיון?
    יאללה עפה לעבודה ולגן , אראה תגובות בערב כי בעבודה לא נעים לי בנתיים ...
    תודה
10 תגובות
עמוד 1
  • א' אני אשמח לשמוע במייל איפה את עובדת.
    ב' המקום עבודה שלך לא מספק לך חניה?
    ג' תעשי ימים ארוכים וימים קצרים. בימים הארוכים תהיי מ8:20 עד 20:20 נניח - יומיים בשבוע וב3 ימים הקצרים תהיי מ8:20 עד 15:45. זה יוצא 24+21=45 שעות ועוד קצת.
    יעל, אמא של יונתן
  • אויי, איזה באסה....
    יש אפשרות לשים את ירין בגן ב7:00?
    או שבעלך ישים אותו ואז תוכלי להתחיל ב6:30-7:00?

• היי מאמי
  • איזה מוזר, כתבתי לך תגובה והיא לא פורסמה

[[[
  • למה הסתכלו עליו ככה?
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מסכימה עם יעל אמא של יונתן ועם נטלי במאה אחוז!
    זה לדעתי הפיתרון, איכשהו- שילוב של שניהם,
    ז"א- יומיים לתת נגיד מאוחר- כשיום אחד בעלך אוסף, ויום אחד מטפלת אוספת.
    ככה את גם שומרת על קשר עם מישהי שאת סומכת עליה ויכולה לעזור לך בזמנים אחרים, גם יוצאת בסדר עם העבודה- כי לצאת תמיד מוקדם- זה נראה תמיד רע- ותמיד יסתכלו עליך בעין עקומה מנסיון... וגם את רוב השבוע בכל זאת יוצאת מוקדם כמו שאת רוצה.
    לדעתי ככה מרוויחים מכל העולמות.
    לצאת תמיד מוקדם בבוקר ולא לראות את הבעלול והילד כשאת יוצאת לעבודה אף פעם בעיניי זה משביז את השועלים. עשיתי את זה תקופה מסוימת כדי לצאת מוקדם לאיסוף - והרגשתי שאני מפספסת ובגדול...
    לקום יחד לפחות לפעמים זה חלק ממש חשוב בעייני, כל היום נראה אחרת אח"כ...
  • תודה בנות
    המינימום שאפשרי מבחינת העבודה להגיע זה 7:30 כך שאניייוצאת ב16:30 ואז , שוב- לא מספיקה לירין
    במצב כיום , בעלי עובד מ7 בבוקר ובורח ברבע ל4 כך שהוא לפחות מספיק..
    טוב נו , אני אתאקלם ונראה מה יהיה
    או שנמצא ביביסיטר
    או שעם הזמן נראה אם יש אופציה לעבוד מהבית
  • את בחוזה אישי? לפי חוקי הסתדרות - אם עובדת לילד עד גיל 12 זכאית לחצי שעת עבודה פחות......ככה אני יכולה לצאת ב-15:30.......תבדקי את זה.
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לדעתי הכי טוב למצוא מישהי על בסיס קבוע שתוציא אותו ואז בעלך יגיע בשעה שהוא רגיל לצאת מהעבודה מבלי שיסתכלו עליו ככה
  • ישמעונות שפתוחים עד 17:00. ובכלל גם אני לא מבינה למה הסתכלו ככה על בעלך. עד איזה שעה הגן שלו?
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה