סקר לקראת לידה שניה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי כבר היה כזה אבל...

אני רוצה לשמוע על המפגש הראשון בין הילד הבכור לבייבי הנוסף. איך היה? איך אתם התנהגתם? איך הילד הרגיש? איפה זה היה? וכו'
    תוספת מהממת למשפחה:
17 תגובות
עמוד 1
  • וואוווווווווווו זה היה מרגש ומפחיד כאחד...
    חזרנו עם שקדי מביה"ח... זה היה אצלנו בבית...בדיוק חמי וחמתי החזירו את עמיתו'ש מכמה ימים שהיא היתה שם פתאום הילדה רצה אליי...שעזבנו אותה היא עדיין לא הלכה כמעט ופתאום היא רצה אליי..
    היתה כ"כ סקרנית לראות מה מסתתר שם בסלקל...רצתה כ"כ לגעת...ופתאום נראתה מאוד גדולה יחסית לתינוקת בת יומה

• נגה באה אלינו בדיוק 4 שעות אחרי לבית חולים! היא חייבה אותי לקום איתה למכונות להוציא לה ממתקים
  • בבלינסון ילדים מתחת לגיל 3 לא נכנסים למחלקה..אז זה היה חפוז בכניסה

• תוספת מהממת למשפחה:
  • באדישות
  • גם אופק הגיב די באדישות.
    הוא היה בן שנה וחצי.
    נראה לי שהוא ראה אותו דרך החלון בבי"ח אבל אני לא בטוחה.
    המפגש הקרוב היה בבית שהבאנו את אופק מהגן הביתה ורום היה בעריסה שלו וישן.
    נתנו לו ללטף ולגעת וזהו. הוא המשיך את שגרת היום מדי פעם היה ניגש לתינוק מלטף, בהמשך למד לתת לו מוצץ דרך השלבים בעריסה.
  • אצלינו המפגש הראשון היה בבית החולים כמה שעות אחרי הלידה
  • המפגש הראשון היה בבית החולים. אוריקי היתה קטנה מאד - אבל פיקחית וחכמה.

היא יודעת טוב מאד מה קורה, וידעה יפה מאד להביע את עצמה. אז וגם עכשיו. יש הרבה יותר התקפי קנאה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • זה מאוד תלוי בגיל של הילד.
    יאיר היה ממש צעיר- בן שנה וחמישה חודשים. הוא לא ממש הבין.
    הכנו אותו ממש טוב לבואו של התינוקי ובכל זאת לוקח להם כמה ימים לעכל.
    אל תשכחי שהם נורא מתגעגעים לאמא שחוזרת מהבי"ח.
    אנחנו באנו בגישה של "לא לעשות מהתינוקי החדש עניין גדול". כלומר לעשות היכרות קצרה אבל להתמקד במפגש המחודש עם הילד הבכור ואמא.
    גם ככה הילד הבכור במתח כי כולם מפמפמים לו שיש לו אח/אחות חדשים אז לא צריך להוסיף. לאט לאט במשך הזמן הם לומדים שיש תוספת בבית זה לא בא לידי ביטוי ביום הראשון...

שיהיה בהצלחה
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • בהתחלה רוי לא הגיב כ"כ טוב. הוא קינא מאוד בכה הרבה היו לו התקפי זעם

הוא חזר לשתות הרבה מטרנה ולהתנהג כמו תינוק

עכשיו ברוך ה' המצב קצת השתפר אבל עדיין יש הרבה קינאה והוא רוצה המון תשומת לב ממני, מה גם שהוא לא בגן אלא איתי בבית
    You're my heart, you're my soul
  • הוא היה בן שנה ותשעה, ונפגשנו בבית החולים, הוא ראה בובה נחמדת, הסתכל התעמק, והמשיך הלאה....
    הוא לא הבין מה זה דורש ממנו.
    כשהגענו הביתה הוא נמצא במעון עד 4, ואז השתדלתי לתת לו את עצמי, כאשר השתדלתי מאוד להאכיל את התינוק לפני זה, ואם לדוגמא באמצע שרחצתי את הגדול הקטן בכה, לא היה לי אפשרות לגשת עליו, כי אסור להשאיר באמבטיה בגיל כזה לבד, ואז הוא ראה שאני איתו.
    בקיצור, היום הם מבסוטים שניהם ביחד, מאוד חברים!!
  • נישן בקבר
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אצלנו אודיה קיבלה אותו מאד יפה אחרי הכנה של כמה חודשים אמרתי לה שלאמא יש בבטן תינוק ונטפל בו והכל
    בהתחלה כשהיא באה לביה"ח היא קינאה ולא הסכימה להתייחס אלי אבל אחרי כמה ימים היא קיבלה אותו ב"ה מאד יפה
    היום היא הבייביסיטר הצמודה שלו
    [/url
  • כשאני אלד ב"ה אוריה תיהיה בת שנה וחודש, בגיל כזה היא יכולה להגיב
    בצורה מסוימת?........

• אריאל חשב שרואי זה בובה ובהתחלה לא התייחס אליו, אחרי יומיים שלושה הוא בדק אותו מכל הכיוונים, ביקש להכנס למיטה שלו ביחד איתו ומהר מאוד הבין שהדבר הקטן שמרעיש נשאר להרבה זמן
  • גאיה היתה בת שנתיים כשילדתי את קורן.
    כשחזרתי הביתה עם קורן , היא הייתה דיי אדישה
    גם קנינו לה מתנה - בובה עם סלקל - אז היא יותר התעסקה עם המתנה.
    אחרי יום התחיל התקפי הקנאה , זה לא היה פשוט.
    אבל היוםו הם חברים כאלה טובים!! יש שם אהבה גדולה
    קורן מעריץ אותה והיא שומרת עליו מכל משמר.

[]
    []
  • תודה לכולן על השיתוף
    תוספת מהממת למשפחה:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה