תשמעו קטע... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחופשת פסח הייתי עם סמדר ונטע בבית ,אז החלטתי לקחת אותן ליום כיף במרכז המסחרי במגדל העמק. נטע היתה בעגלה וסמדר לידי...
    בשלב מסויים נטע התחילה להשתולל בעגלה ולצרוח מעייפות וסמדר רצתה שאני הרים אותה על הידיים ,לא ידעתי מה לעשות ...אני בלי רכב עם שתי ילדות בוכות ועייפות ,
    אז השארתי את העגלה ליד השירותים במרכז המסחרי ,הרמתי את שתיהן על הידיים
    ותפסתי מונית ספיישל חזרה הביתה. התקשרתי לבעלי ואמרתי לו שהשארתי את העגלה ליד השירותים ,כשהוא יחזור מהעבודה שייקח אותה.
    בקיצור שעתיים אחר כך בעלי בא לשירותים במרכז המסחרי ו..אין עגלה
    נגנבה עגלה של 2000 ש"ח ,מיד הוא הרים את כל המתחם על הרגליים -המנהל, הקב"ט ,מאבטחים, אף אחד לא ראה מי לקח את העגלה. המזל שבכל המתחם יש מצלמות אבטחה, בעלי והקב"ט הסתכלו בקלטת וראו שבשעה 2 בצהריים השארתי את העגלה ועזבתי מהר את המקום ,במתחם יש דוכן והמוכרת בדוכן הסתכלה עלי הולכת וחיכתה עד 4:15 וראתה שאף אחד לא בא לקחת את העגלה ואף אחד לא רואה אותה ,מיד היא קיפלה את העגלה והכניסה לאוטו ונסעה משם. לא היה לה מושג שיש בכל המתחם מצלמות במעגל סגור ,איזו סתומה
    הקב"ט התקשר למוכרת בדוכן וביקש להחזיר לנו את העגלה, כמובן שהיא החזירה את העגלה בבושת פנים. ואני אומרת שממש לא ייאמן איך היא קלטה את המצוקה שלי שאני עם שתי ילדות על הידיים ובלי רכב ,נאלצתי להשאיר את העגלה, לא ייאמן שיש אנשים שמסוגלים לגנוב עגלה לתינוק בחג
9 תגובות
עמוד 1
  • טוב שמצאו
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • סליחה ממי אבל את תמימה מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד
    אני בשוק שהשארת את העגלה ככה
    אני לשניה לא משאירה אותה לבד
    היית מבקשת מהנהג מונית שיעזור לך אותה הם עוזרים בכיף
    העיקר שנגמר טוב
  • אני גם הייתי לוקחת את העגלה במונית...
    ובכל מקרה, אם השארת ככה עגלה ברחוב ללא השגחה שאת לא בסביבה, אז הגיוני שמישהו לקח, כמו אלו שזורקים דברים מתחת לבית (רהיטים ישנים/מוצרי חשמל ישנים).
    אם הייתי רואה עגלה ברחוב והייתי צריכה עגלה ומוכנה לקחת אחת מהרחוב ובעלי העגלה לא היו בסביבה, ברור שהייתי לוקחת ואפילו לא חושבת ש"גנבתי".
    יעל, אמא של יונתן
  • לא השארתי את העגלה ברחוב אלא במרכז מסחרי סגור- כמו קניון, האישה הזו ראתה שאני עם שתי ילדות בוכות על הידיים וחייבת לעזוב את העגלה כי שתיהן היו בידיים שלי ולא יכולתי גם לקחת את העגלה איתי ,כדי לתפוס מונית יצאתי מהמרכז המסחרי וחציתי כביש ראשי,
    לא יכולתי לשים את נטע בעגלה ולהחזיק גם את סמדר בידיים וככה לחצות כביש ראשי.
    האישה הזו פשוט ניצלה את המצוקה שלי
    אולי אני באמת תמימה שחשבתי שעגלה לא תיגנב אם תישאר במקום מלא מאבטחים למשך שעתיים בלבד וחוץ מזה מי גונב עגלה לתינוק? זה כמו לגנוב בובה לילדה
  • זה גם מבאס .... וגם הבנות צודקות..
    לא יודעת, לי יש את הבוגבו,
    אפילו בחדר מדרגות של הבניין שלי אני לא משאירה אותה... בטח שלא הייתי משאירה אותה בקניון...
    ואני מסכימה עם אמא של יונתן- אני אוהבת "מציאות" שאנשים משאירים בחוץ ואני משפצת אותן. אולי זה באמת בתום לב..... אבל אני מבינה את התסכול שלך וטוב שכך זה נגמר.

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אשטנגה- לא תום לב ולא נעליים ,היא ראתה אותי מטיילת עם נטע בעגלה ואז שתיהן בוכות ואני משאירה את העגלה והולכת, היא הבינה מה קרה כי היא ראתה הכל ועמדה מטר ממני בדוכן שלה . זה מה שהכי מעצבן אותי שהיא גנבה ולא לקחה בתום לב, אם היה לוקח את העגלה סתם מישהו שעבר במקרה במקום ,אז באמת זה היה בתום לב...
    אבל הזבל הזו ראתה כל מה שקרה והבינה טוב מאוד שאני לא משאירה את העגלה כדי לתרום אותה לצדקה

• גם אני לא הייתי משאירה ככה עגלה
    ברורר שמישהוא יקח אותה
    היית במצב לא נעים עם שניהן ולפעמיים לא חושבים ברגעים כאלה
    מזל שהיה מצלמות
    בטח האישה הרגישה ממש לא נעים
  • אני בשוק שאת מתפלא שלקחו לך את העגלה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה