בחופשת פסח הייתי עם סמדר ונטע בבית ,אז החלטתי לקחת אותן ליום כיף במרכז המסחרי במגדל העמק. נטע היתה בעגלה וסמדר לידי...
בשלב מסויים נטע התחילה להשתולל בעגלה ולצרוח מעייפות וסמדר רצתה שאני הרים אותה על הידיים ,לא ידעתי מה לעשות ...אני בלי רכב עם שתי ילדות בוכות ועייפות ,
אז השארתי את העגלה ליד השירותים במרכז המסחרי ,הרמתי את שתיהן על הידיים
ותפסתי מונית ספיישל חזרה הביתה. התקשרתי לבעלי ואמרתי לו שהשארתי את העגלה ליד השירותים ,כשהוא יחזור מהעבודה שייקח אותה.
בקיצור שעתיים אחר כך בעלי בא לשירותים במרכז המסחרי ו..אין עגלה
נגנבה עגלה של 2000 ש"ח ,מיד הוא הרים את כל המתחם על הרגליים -המנהל, הקב"ט ,מאבטחים, אף אחד לא ראה מי לקח את העגלה. המזל שבכל המתחם יש מצלמות אבטחה, בעלי והקב"ט הסתכלו בקלטת וראו שבשעה 2 בצהריים השארתי את העגלה ועזבתי מהר את המקום ,במתחם יש דוכן והמוכרת בדוכן הסתכלה עלי הולכת וחיכתה עד 4:15 וראתה שאף אחד לא בא לקחת את העגלה ואף אחד לא רואה אותה ,מיד היא קיפלה את העגלה והכניסה לאוטו ונסעה משם. לא היה לה מושג שיש בכל המתחם מצלמות במעגל סגור ,איזו סתומה

הקב"ט התקשר למוכרת בדוכן וביקש להחזיר לנו את העגלה, כמובן שהיא החזירה את העגלה בבושת פנים. ואני אומרת שממש לא ייאמן איך היא קלטה את המצוקה שלי שאני עם שתי ילדות על הידיים ובלי רכב ,נאלצתי להשאיר את העגלה, לא ייאמן שיש אנשים שמסוגלים לגנוב עגלה לתינוק בחג