יש לי כמה שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בננות מה ניש.....

יש לי כמה שאלות שלא קשורות אחת לשנייה ....
10 תגובות
עמוד 1
  • אני שמחה שהגמילה הולכת טוב!!
    לגבי הגמילה וגן עירייה, אני חושבת שהבנות יתנו לך תשובות יותר טובות ממני...
    לגבי המספריים: הגיל המקובל לתחילת שימוש במספריים הוא בסביבות שנתיים וחצי. אז אנו מדברים על יכולת לפתוח ולסגור את המספריים בצורה נשלטת ומסוגלות לגזור חתכים קטנים בנייר, על-ידי לחיצה אחת במספריים.
    את יכולה לרכוש עבורה מספריים בעלות לולאה עגולה קטנה (לאגודל) ולולאה מוארכת יותר (לאצבע ולאמה). חשוב שגודל המספריים יתאים לגודל היד של תאיר כדי שהשליטה תהיה טובה.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • שרוני תודה ממי ..
  • האמת היא שאני לא יכולה לענות לך מנסיון על אף שאלה, אבל תאיר תהיה בגן עיריה עוד 5 חודשים, עד אז אולי תגמל מטיטול בשנ"צ (על זה אני בונה עם יונתן).
    יעל, אמא של יונתן
  • היי...
    אלירן נגמל בגיל שנתיים וחצי...
    לא היו בעיות בגן.
    מבחינת שינה.....

אכן הם לא ישנים בגן.

אבל ראיתי שיש ספות חמודות... כמקום ישיבה ליד הספרים וכאשר אני באה לאסוף את אלירן - יש שם ילד שתמיד שוכב וישן....- מאז ספטמבר שהתחיל גן עירייה... עוד לא התרגל לא לישון... ופשוט נרדם ככה איזה שעה + לקראת סוף היום.

• את יכולה לנסות (אם את מעוניינת, יכול להיות שדווקא מתאים לך שהיא תגלה לבד סקרנות לגבי המספריים) לעניין אותה עם גזירת מרקמים ודברים "מיוחדים": למשל, "נקניקי" פלסטלינה (לגלגל רצועות "צמידי" פלסטלינה בעובי של כ - 1 ס"מ), או קשים - קשים לשתיה הם רעיון נחמד, אפשר לגזור מהם פיסות ואח"כ להשחיל אותם על חוט, וליצור "צמידים" או "שרשראות" מעשי ידיה...
    שני הדברים הללו מפתחים מאד את המוטוריקה העדינה, ומאמנים לשימוש במספריים.
    שלומי טוב מותק!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • לגבי הגמילה - יש לך עוד זמן עד אז... חכי ותראי איך תהיה הגמילה עד אז

מספרים שקד התחילה בגיל 3...

• בדיוק נזכרתי ששמעתי שבגן עיריה לא ישנים צהרים... אז לא תהיה לנו את הבעיה הזאת...
    יעל, אמא של יונתן
  • תודה בנות
  • סמדר שלי בת 3.5 וגמולה לחלוטין כמובן ,אבל בגן שלה יש עדיין מס' ילדים שבשנ"צ שמים להם טיטול , לגננת אין בעיה עם זה.
    נראה לי שזה יותר קשור לגננת ועד כמה היא מוכנה לבוא לקראתכם
    וכמובן שיש לך עוד זמן ,כך שהיא יכולה בזמן הזה להגמל לגמרי מהטיטול
  • טוב אין לי כרגע הרבה ברירות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה