עניין קצת מביך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חברה רווקה שלפני 3 חודשים התחילה לצאת עם גבר מקסים, נראה טוב
    ,משקיע בה-קונה לה מתנות ,כותב לה מכתבים, אומר לה אלף פעמים ביום שהוא מאוהב בה, מכבד אותה...בקיצור הבחור מושלם והיא היתה מאושרת איתו.
    לאחרונה היא נפרדה ממנו וכששאלתי אותה למה? הרי הם היו כ"כ מאושרים ביחד
    אז היא ענתה לי שהוא אימפוטנט כשאמרתי לה שהם יכולים ללכת לטיפול סקסולוגי היא ענתה לי שהם כבר ניסו ויאגרה וכלום לא עוזר... מתברר שהוא לוקח כדורים להורדת כולסטרול [או משהו בסגנון] והבעיה שלו רפואית ,אבל גם הויאגרה לא עוזרת לו
    כנראה בגלל הלחץ הנפשי שנלווה לכל העניין. מיותר לציין שהבחור מדוכא מאז שהיא עזבה אותו. אני מאוד התאכזבתי ממנה וכעסתי עליה קצת שהיא מוותרת על בחור מקסים בגלל שאין סקס, ביג פאקינג דיל אנחנו נשים-לא גברים, אפשר להסתדר גם בלי סקס, לא?
    היא אמרה לי שזו לא חוכמה בשבילי לדבר כי לי אין את הבעיה הזו...
    בד"כ אני לא מתערבת בעניינם של אחרים, אבל זה קצת מטריד כל הסיפור הזה

סורי על החפירה
5 תגובות
עמוד 1
  • שלחי אותו אלי מבטיחה לא ליזרוק אותו

• אני גם הייתי מגיבה כמוך.

אם יש לי גבר שאני אוהבת - אני אעשה הכל בשביל לשמור על האהבה שלנו

עצוב שהחברה שלך קצת אגואיסטית לטעמי.....לא נראה לי שהיא עשתה הכל בשביל לשמור על הקשר שלהם. חבל
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • כנראה שהיא לא אהבה אותו מספיק
  • אני חושבת כמו מירית, לדעתי יש דברים שהם קצת יותר עמוקים ממה שהיא מספרת..

• יש כל כך הרבה פתרונות היום.... לדעתי יש כנראה דברים מתחת לפני השטח
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה