היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי אתם קמים בבוקר וכמה זמן לוקח לארגן את הילד\ה? או הילדים?
את עובדת? אם כן כמה שעות ביום?
יש לך רכב? למי שאין איך את מסתדרת בלי?
מה את עושה כדי לשמור על הזוגיות עם הבעל כמו שהיתה לפני הילד\ים?
ולסיום מה את עושה עם כל המצות שנשארו מפסח?
10 תגובות
עמוד 1
או, אני רואה שאם את רוצה - את גם יכולה להסתדר בלי להשתמש באייקונים מגעילים....... המסנג'ר שלי: [email protected]
איזה שעה את הכי אוהבת ביממה? 8 בערב - הילדים נרדמים ולרוב יאיר לא בבית עדיין, אני יושבת מול הטלוויזיה עם קפה ורגליים למעלה
איזה שעה את הכי אוהבת ביממה? שעות הלילה המאוחרות
מתי אתם קמים בבוקר וכמה זמן לוקח לארגן את הילד\ה? או הילדים? אצלי אף אחד לא בגן אבל קמים ב7 וחצי כולם!!! ובימים שאני לומדת אז ב7 בבוקר
את עובדת? אם כן כמה שעות ביום? לא לומדת אבל מחפשת במקביל
יש לך רכב? למי שאין איך את מסתדרת בלי? אין [/url
-------------------------------------------------------------------------------- איזה שעה את הכי אוהבת ביממה? שעות הלילה כשיש שקט וכולם ישנים
גאיה וקורן שלנו
[] []
יש לי תחושה ממש חזקה לגבי הזהות שלך
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
איזה שעה את הכי אוהבת ביממה? אחרי 8 בערב, לבד או עם הבעל בשקט ובנחת
מתי אתם קמים בבוקר וכמה זמן לוקח לארגן את הילד\ה? או הילדים? אני קמה ב-6, מתארגנת תוך חצי שעה. 6:30 מעירה את הבנות. 7:00 ההסעה באה לקחת אותן ואני יוצאת לעבודה.
את עובדת? אם כן כמה שעות ביום? כן. 9 שעות. אם אני שולחת לגן אז עובדת 8:15-17:30 בערך. אם בעלי שולח ואני נוסעת מוקדם אז 06:30-15:30
יש לך רכב? למי שאין איך את מסתדרת בלי? בטח שיש. עושה 105 ק"מ ביום.
מה את עושה כדי לשמור על הזוגיות עם הבעל כמו שהיתה לפני הילד\ים? לא צריכה זוגיות כמו שהייתה לפני הילדים. עכשיו יש זוגיות מסוג אחר, חזקה וטובה לא פחות. יוצאים לא מעט לבד, זמן איכות כל ערב, מדברים, צוחקים, שותים קצת בסופי שבוע. ועוד כמה דברים מצונזרים
1. אוהבת את הלילה...
2. קמה ב-7 בבוקר שבעלי מתארגן לעבודה והוא נותן לי את אוריה עם הבקבוק להאכיל אותה...
3. אני לא עובדת
איזה שעה את הכי אוהבת ביממה? את השעה שאני חוזרת אחריי ששמה את ליאני בגן...(הולכת לישון