היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשבוע של פסח... יעל התחילה גמלה מטיטול...- זה בא ממנה... ואני בטח שבטח שמחתי...
13 תגובות
עמוד 1
יש חיתולים מיוחדים ללילה שהם כמו תחתונים ואפשר להוריד ולהלביש. אני הייתי לוקחת אותה לשירותים ואומרת לה שזו פעם אחרונה וזהו ולא קמים ואם היא צריכה עוד שתסיים הכל. אח"כ אם היא מבקשת שתעשה בטיטול. אני הייתי גומלת בלילה אם החיתול יבש בבוקר. יש גם חיתולים כאלה עם סימן שנמחק אם יש פיפי ואז אפשר לתת פרס אם החיתול יבש בבוקר.
גם אני הייתי לוקחת אותה לפיפי
תודה...
עוד בנות ????
אני הייתי לוקחת לפיפי. להגיד לה לעשות בחיתול סותר את כל עניין הגמילה
רק רציתי להגיד כל הכבוד ובשעה טובה "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
תביאי סיר לחדר תישב אליו ותידעה שהיא לא יוצאת מהחדר גם בישביל לעשות פיפי וכמובן תיסתקלי עם היא באמת עושה פיפי ועם לא אז תורידי אין מה לשבת עליו שעות.
צריך המון המון המון סבלנות בקטע הזה מוריה היתה משגעת אותי פיפי פיפי 10 פעמיים וגם קקי היתה יושבת בשרותים ומשגעת אותנו אבל אין מה לעשות בטח שלקחת אותה לשרותים להוריד לה טיטול שתעשה ולהחזיר אין מה לעשות צריך הרבה סבלנות
ולהסביר לה לאט לאט שפעם אחת הולכים לעשות פיפי
בהצלחה
כל הכבוד לנסיכה שלך
ואם תשימי לה את החיתול אחרי שהיא נרדמת ? --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
סיר... לא נראה רעיון טוב... זה ישר בישבנון...
וגבי הטיטול אחרי שהיא נרדמת... על זה לא חשבתי... נראה... בינתיים אין פיספוסים ביום... ובלילה יש טיטול...
ברור שלקחת זה יעזור אחרי זה לגמילה בלילה תשתמשי בתחתוני אגיס לילה מעולים ונוחים
[center] [url=http://www.glitterfly.com]
תחתוני חיתול לדעתי הם רעיון מעולה לשלב הביניים הזה. קל להוריד אותם כמו תחתון. אצלנו קראנו להם "תחתונים של נסיכות" כדי לא להזכיר שזה חיתול
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
יש את הטיטולי-תחתון האלה...שהם יורדים כמו תחתון וחוזרים בחזרה מבלי לההרס לפני שאת משכיבה אותה לישון תגידי לה שהולכים לעשות פיפי בפעם האחרונה ותוודאי שהיא עושה...שימי לה את הטיטול תחתון הזה( זה נקרא טיטולי גמילה) ומקסימום אם היא מפספסת...זה נספג והמיטה והילדה נשארים יבשים