וואי וואי מה מחכה לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני השינה הקראתי לבן שלי סיפור ובסופו יש תמונה של אמא מנשקת תינוק, אמרתי לו גם לנו יהיה תינוק וננשק אותו ונאהב אותו, ואתה תלמד אותו כל מיני דברים איך לשחק וכו(לא אפרט הכל) ובלילה תשנו פה בחדר ביחד,הוא אומר לי לא אני אשן עם אמא ואבא, ועניתי לו לא אנחנו נישן פה בחדר ליד ואתם תשנו בחדר שלכם, הוא התחיל לצרוח- "לא רוצה תינוק!" עם בכי ובלאגנים...
    בקיצור- יש למה לחכות
    נקוה שזה יעבור מהר יחסית

]
4 תגובות
עמוד 1
  • אם יש לחברים מהגן שלו אחים קטנים אני מציעה לך להראות לו ולשתף אותו...
    תראה את התינוק של...איזה מתוק הוא והחבר שלך הוא כבר אח גדול ובוגר וכו הבנת את הרעיון..

• בן כמה הבן שלך?

תנסי להיות כמה שיותר רגועה, ברוגע יהיה לו קל יותר....

• לדעתי אין מה לדבר על זה עד שזה מגיע. אל תעלי את זה יותר. תזרמי וזהו ויהיה בסדר
    תוספת מהממת למשפחה:
  • מצטרפת לשחר המלך, - אני בתשיעי וגם מצפה בחשש למפגש הזה... למרות שהמתוק שלי כן מתרגש ומצפה- אבל זה לא אומר כלום...
    מה שכן- רציתי לכתוב לך, שהלוחשת בספר שלה על פעוטות מתייחסת לזה בפרק שלם והיא בפירוש מדברת על זה שלא כדאי להכין את הקטן לזה שעוד מעט יהיה לו אח שישחק איתו ושתלמד אותו- כי זה יקח עוד כל כך הרבה זמן! והמפגש הראשוני עם התינוק יהיה משהו שונה לגמרי, יהיה שם יצור קטן שבעיקר ישן ובוכה, וממש לא שותף למשחק, ואז יכול להווצר פער בתיאום הציפיות ולכן- אכזבה מצידו של הגדול.
    אז צריך להיזהר שלא ליצור ציפיות לא ראליות אצלו.
    אגב אצלנו בהתחלה היו חששות מצידו.... ככל שהזמן התקדם נוצרה בעיקר ציפייה חיובית לשמחתי, אז אולי את קרובה מאד לגילוי והוא רק מעכל?
    בכל מקרה זה אנושי מאד מצידו של ילד לפחד ממשהו שהוא לא מכיר.

יש לנו ספר על זה שנקרא "בבטן של אמא"- אני אישית ממש לא מתה עליו, אבל עובדה שהבן שלי מאד התחבר אליו וביקש לקרוא אותו שוב ושוב- תנסי, אולי זה יעזור לו להתמודד. יש גם ספר על בוא אח חדש מהסדרה של דויד גרוסמן- של איתמר- כמו איתמר מתפס על קירות רק על אח חדש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה