אשמח אם תעזרו לי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן...
    אני נשואה כבר עוד מעט 7 חודשים שבהם הייתי פעמיים בהריון. ההריון הראשון נפל לי לבד ובשני עשיתי הפלה בבית חולים כי לא מצאו דופק בשבוע 9.ההפלה הייתה עם כדוגים ולא הייתה גרדה.מאז קיבלתי מחזור אחד והיום אני חמישה ימים לפני המחזור השני.הרופא שלי שלח אותי לבדיקות של קרישיות יתר והכל יצא בסדר.אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית ויציא פס נורא נורא נורא חלש,יותר חלש מתמיד (זה לא היה הפיפי הראשון) והיום שקמתי גם עשיתי ויצא שוב ממש חלש.....
    רציתי לדעת מה דעתכן ואם את יודעות על עוד בדיקות שאפשר או צריך לעשות אחרי הפלות...
    תודה רבה רבה על העזרה..
4 תגובות
עמוד 1
  • פס זה פס

• אז זהו שחשבו שהבעיה היא קרישיות יתר אבל מתברר שלא כי הכל יצא תקין....בעניין הבלוטה שלי, אני לוקחת כדורים כל יום כדי לאזן אותה כבר כמה שנים אבל היא מאוזנת...
    ביום שני אני הולכת לרופא שלי ונראה מה הוא יגיד..
  • את בטוחה שהיא מאוזנת?
    את עושה בדיקת דם כל חודשיים?
    יכול להיות שצריך להגדיל את המינון של הכדורים.
    הכי חשוב זה שלא תחשבי על מה שהיה ותפתחי חששות.
    את לוקחת חומצה פולית?
    זה מאוד חשוב להיתפתחות תקינה של העובר!
    ממולץ לקחת לפני ההריון או ממש בתחילתו כדי לימנוע מומים חס וחלילה.
    את יכולה לקנות בסופר פארם ללא מרשם רופא.
    אם תרצי יש לי חבילה סגורה אני גרה ביבנה אם זה קרוב לך.
    שיהיה בהצלחה

• אני יבקש הפנייה מהרופא ויעשה בדיקת לראות אם היא מאוזנת....תודה על ההצעה אבל אני גרה במרכז.מחר אני ילך לקנות חומצה פולית.
    תודה על העזרה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה