עבר ההמווווון זמן - לגזור ולשמור (שירות לבעלי) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום אימהות יקרות, עבר מלא זמן מאז ביקרתי כאן. אני רואה שמות ישנים וגם הרבה חדשים, מקווה שכולם בריאים ושלמים, ומאושרים ביותר. לי בינתיים יש לי שתי בנות יקרות ומדהימות, נגה כבר בת 3 וחצי, ואלה בת שנה וחודשיים.
רציתי לפרסם את בעלי היקר, שקנה רכב חדש להסעות. בעלי נהג הסעות ותיק אמין ומסור. הרכב החדש נקי מרווח ושמור, בעל 14 מקומות, כולם עם חגורות תקניות.
אז אם אתן או מישהו מהמשפחה זקוק להסעה לארוע, או לנתב"ג או סתם למשפחה רחוקה, אשמח מאוד אם תפנו אלינו. (אנחנו מאזור הצפון למי שלא זוכרת... עכשיו גרים ליד הקריות)
שמו - אביאל טולדנו - 052-8286446
4 תגובות
עמוד 1
היי לולי ,
שלום לך גברת נעלמת... אם תרצי אני עובדת בחברת הסעות אשמח לעזור.