איריס הסופרוומן בדרך ליולדת חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי לידה
    מבשלת ליולדות לאחר לידה.
    בישול זה מתאים לאמהות חד הוריות לאמהות לאחר ניתוח קייסרי או לאמהות לתאומים.

כמובן גם לאמהות שיש להן עוד ילדים בבית ואין להן זמן לטפל בכולם כאשר מגיעים מבית החולים וגם אין עדיין את הכוחות הנדרשים.

יולדות אשר אין להן עזרה בבית או שסתם רוצות פינוק שלאחר לידה. עושה זאת בבית היולדת.

אוכל מזין בריא בייתי וטעים אשר תורם רבות להתאוששותן לאחר הלידה וגם משפר את מצב הרוח.

מארגנת את חדר התינוקות ונשארת לעזור בלילות בימים הראשונים לאחר הגעת היולדת הביתה. משעה 19.00 ועד השעה 07.00 בבוקר. כך שהיולדת יכולה לנוח ולהתחזק .אני המלונית שמגיעה הביתה ומשחררת את היולדת בימים הראשונים מטרדות היום יום.
    את ה"מתנה" של אוכל בריא ומזין ובייתי או ארון מסודר אפשר לתת גם לכל מי שאוהבים.
    כולנו יודעים איך יולדות מרגישות לאחר הלידה.ישנן כאלו שחלשות..וישנן כאלו שלא אוכלות טוב וחסר להן ויטמינים.
    ישנן יולדות אשר עסוקות כל כך עם התינוק ששוכחות שצריכות גם לאכול נכון...במיוחד כאשר הן מניקות.וגם כל אישה אחרי לידה רוצה לחזור מיד לגיזרתה שלפני...
    אני דואגת לה שהאוכל שהיא מקבלת ממני...מהבישולים שלי..
    יתרום להליך זה.

בנוסף הנני מסדרת ארונות...חדרי ילדים ותינוקות (גם הורים) ממיינת..מארגנת לפי עונות וצבעים ודואגת באם
    רוצים לתרום בגדים משומשים שיגיע מישהו גם לקחת.

והכי חשוב...באם יש צורך אני נשארת עם היולדת בעזרה עם התינוק (או עם ילדים נוספים שיש בבית) בלילות הראשונים
    להגעת היולדת הביתה.(רק לילות) מגיעה משעה 19.00 ונשארת אם רוצים עד 7.00 בבוקר(לא מחייב...אפשר לשחרר אותי קודם).

אני המלונית שמגיעה הביתה...מבשלת..מחתלת..מאכילה (אם לא מניקים)..רוחצת...וקמה בלילה.

מתאים לאמהות עם עוד ילדים בבית אשר אין להן עזרה.

לאמהות לאחר ניתוח קיסרי

לאמהות חד הוריות

לכל מי שרוצה להתפנק לאחר הלידה ולא רוצה ללכלת למלונית...אלא רוצה להישאר בסביבתה הקרובה.
    המחירים שלי שווים לכל נפש....

ניתן לקבל אותי כשובר מתנה
    איריס הסופרוומן שבדרך אליכם
    והחיים שלכם מסודרים
    0525903953
    www.iris-superwomen.co.il

איריס הסופרוומן שבדרך אליכם
    והחיים שלכם מסודרים
5 תגובות
עמוד 1
  • מגניב! חבל שלא ידעתי על זה לפני שלוש שנים

• נשמע מעולה

[[[
  • וואי, בדיוק סיימתי למיין את הבגדים של הבנות חורף-קיץ.
    ועוד אני לבד בבית אותן...
    אני פשוט הרוגה.

היית באה לי טוב היום
  • אני שומרת את הטלפון כשגיסתי תלד אני חושבת שזאת תהיה מתנה מדהימה
  • אחלה רעיון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה