יש לי כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. לגבי הבייביסנס. בת דודה שלי הביאה לי בייבי סנס אני גם השתמשתי איתו עם ליאל. עכשיו שמתי לב שכשהוא עובד אז הנורה שמהבהבת היא לא מהבהבת בקצב סדיר אלא לפעמים מפסיקה לפעמים מהבהבת מהר לפעמים לאט. מישהי נתקלה בזה או שזה לגמרי תקין?
    2. לגבי ההנקה. כמה זמן תינוק צריך להיות על ציצי כדאי להיות שווע. איך אני אדע שלירז אכלה מספיק? כי לפעמים היא יושבת 10 -15 דקות ואחרי זה נרמת ולפעמים היא מתעוררת אחרי כמה דקות עדיין רעבה אוני מוסיפה לה מטרנה

4 תגובות
עמוד 1
  • הי ושוב מזל טוב

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • העניין הוא שאחרי שהיא נרדמת ומתעוררת שוב היא לא רוצה שוב לקחת ציצי

• מסכימה עם מי שענתה לך
    מה זאת אומרת לא מסכימה?...
    את אמא שלה, ואת קובעת, היא פיצית ולכן אם אין בעיות בהנקה, הייתי מאפסנת בנתיים את הבקבוק ולא מציעה אותו כאופציה.
    היא לא פראיירית, היא יודעת שעם בקבוק צריך לעבוד פחות קשה ובגלל זה היא גם נרדמת לך על הציצי אחרי 10 דקות- יניקה מציצי זה עבודה קשה כשהם קטנים.
    אני לא הייתי מוותרת... אח"כ קשה לחזור אחורה.
  • 1. בקשר לבייביסנס נראה לי שזה תקין וכך זה צריך להיות. תעשי בדיקה תפעילי אותו ותוציאי משם את לירז אים זה מצפצף אחרי כמה שניות זה תקין.
    2. ובקשר להנקה גם בסדר לינוק בערך 20 דקות לפעמים זה גם יותר בגיל כזה לא מתיחסים לזמן ותתני לה מתי שהיא צריכה ורוצה בגיל יותר גדול תעמדי איתה על זמנים קבועים של אוכל.
    שיהיה במזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה