היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליאל בדרך כלל מאוד אוהב שאבא שלו מקלח אותו. ותמיד בעלי זה שהיה מקלח אותו במיוחד כשהייתי בהריון והיה לי קשה. אני לא יודעת מה קרה בבית שזמן שהייתי מאושפזת. ביום שהשתחררתי בעלי הכניס את ליאל למקלחת והוא בכה נורא לא רצה שהוא יקלח אותו לא רצה להיכנס למקלחת עם בעלי פשוט כמעט עשינו את זה בכוח. אתמול בערב אמרתי לו ליאל לך עם אבא להתקלח הוא אמר לא רוצה ממש סירב כאילו לא יודעת מה קרה. אז אמרתי לו טוב אז בוא אמא תקלח אותך הוא הסכים וממש רץ למקלחת התחיל להוריד בגדים לבד. קילחתי אותו בכיף. ואז פתאום זה הדליק אצלי נורה אדומה. שאלתי את בעלי מה קרה? למה הוא מסרב להתקלח איתו אולי קרה משהו כשנעדרתי מהבית. בעלי אומר כלום. ומה שעוד הדאיג אותי שכשליאל הוריד בגדים הוא פחד להיכנס מתחת למים וכל הזמן החזיק לי את היד או שתפס אותי בחולצה. יכול להיות שהוא החליק אצל בעלי או שמהו ובעלי מפחד לספר לי? שאלתי את ליאל למה הוא לא רוצה עם אבא אז הוא אמר לא רוצה וזהו.
10 תגובות
עמוד 1
פשוט דברי עם בעלך
[[[
הבעיה היא שאני אתמול ניסיתי כמה פעמים לדבר על זה עם בעלי. ולברר מה קרה. ניסיתי להסיבר לו שאני נורא מודאגת מזה שחשוב שיספר לי שאני אדע איך להתמודד עם זה מאשר להזניח את זה ואז הוא ימשיך לפחד אבל הוא ממשיך להכחיש שקרה משהו.
למה מחייב שקרה משהו ? ככה זה לדים יש דברים שמשתנים יכול להיות שסתם חלם משהו שרה במקלחת ומפחד להיכנס עם בעלך
את תראי שזה יעבור לו --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תנסי עוד הפעם, אם בעלך עדיין יטען שלא קרה כלום, אז יכול להיות שלא קרה באמת (את הרי סומכת על בעלך). יכול להיות שליאל ראה משהו בטלוויזיה, יכול להיות שלידת אחות השפיעה עליו בצורה כזאת. יכול להיות שהוא נבהל כשלא היית כמה ימים בבית, וזאת הדרך שלו להביע את הרגשות שלו (שהוא רוצה שרק את תקלחי אותו, והוא לא רוצה להתקלח עם אבא).
אם הוא מסרב להתקלח עם אבא, תקלחי אותו את בינתיים. אחרי כמה ימים שבעלך ייכנס לחדר של המקלחת לכמה דקות בלבד ויסבן קצת את ליאל, או ישטוף אותו (בנוכחותך). כל יום תנסו שבעלך יישאר יותר ויותר זמן במקלחת שליאת יתחיל להתרגל לנוכחות של אבא במקלחת מחדש. לאט לאט תני לבעלך להיות קצת לבד עם ליאל עד שהפחד יעבר
[[[
ילדת כבר?כי אם כן אז אני דווקא מקשרת את זה ללידה שלך.. הוא מרגיש שהתשומת לב של אמא מופנת למישהו אחר ולא רק אליו והוא דורש אותה ממך! ההיפך אני ממליצה לך לקלח אותו ולתת לו את התשומת לב הזו ממך..
מסכימה בהלט עם אנגל
ייתכן ניכנס לו סבוןן עיניים .. וייתכן שהא סתם מנסה להשיג עוד קצת יחס מאמא ...
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
גם אצלינו זה בדיוק ככה: תמיד בעלי קילח ובחודש האחרון זו ממש מלחמה! לא מוכן בשום אופן. זה גיל וזה משבר וזה יעבור! קלחי אותו את בינתיים או שבעלך יהפוך את ה"מרוץ" לאמבטיה בתור משחק: בעלי צועק "אני ראשון באמבטיה" ואדיר ישר עונה: "לא! אני ראשון..."