בלחץ מהלחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אנחנו מנסים כבר 4 חודשים להכנס להיריון, אבל רק חודש אחד עם מקלוני ביוץ.
    אני בלחץ בגלל שאני מכירה רק שני סוגים של בנות:
    או כאלה שנכנסו להיריון בחודש הראשון- השלישי מרגע שהתחילו לנסות
    או כאלה שעברו טיפולים והפריות ונלחמים כבר שנים להביא ילדים.

מכיוון שאני כנראה לא משתייכת לאלה שנקלטות מיד, אני מתחילה לפחד שאני אמצא את עצמי בקבוצת "הנלחמות"...

אני מתה לשמוע על נשים שלקח להן למעלה מחצי שנה-שנה,
    כדי להירגע קצת... מישהי יכולה להרגיע אותי ולספר לי על כאלה? :-)
    כי אני באמת לא מכירה ומתחילה להכנס לסרטים...
16 תגובות
עמוד 1
  • אני..נקלטתי אחרי 9 חודשים.. בערך.
    למרות שאצלי זה עם טיפולים..אבל בטח ובטח לא שנים!
  • תודה על התשובה...
    תוך כמה זמן התחלת טיפולים?
    למה בעצם התחלת לטפל תוך פרק זמן קצר יחסית?
  • היי אני הייתי בדיוק כמוך ניסינו 4 חודשים ראיתי שלא מסתדר..קניתי מקלוני ביוץ ובזכותם היום אני כבר בחודש שלישי+ ברוך ה'..בהצלחה ומספיק עם הלחץ הייתי בדיוק כמוך והבנתי שהלחץ זה האויב הכי גדול כאן... נשיקותתתת
  • הי גלי
    הוצאת לי את המילים מהפה.
    אני מרגישה בדיוק כמוך.
    אנחנו מנסים כבר 5 חודשים להכנס להריון והיום לצערי קיבלתי מחזור.
    ישר חשבתי שם זה לא הולך ישר אז זה אומר שזה הולך להיות ארוך ושאני צריכה להכין את עצמי נפשית לטיפולים.
    גם אני מרגישה שזה מתחלק לשניים: או שזה הולך ישר או הולך ביסורים וטיפולים.
    דיברתי עם חברה שלי שסיפרה שלפי הבדיקות ביוץ תמיד יצא לה שהיא לא בביוץ ובאישזהו שלב היא זנחה את זה ואחרי 6 חודשים הם נכנסו להריון. אז זה גם אפשרי.
    ואז נכנסתי לפה וראיתי את ההודעה שלך, אז משתפת את סיפור החברה ושמחתי לדעת שיש עוד מישהי שמרגישה כמוני . זה מחזק אותי.
    כי כרגע סביבי כולם או רווקות ללא בן זוג או אמהות או בהריון (אלה שסיפרתי עליהן)
    ולא בא לי לראות אף אחד כי קשה לי.
    בת כמה את?
  • היי,

אני מנסה כבר 10 חודשים קרוב לשנה ועדין אין תוצאות חיוביות אבל מקווה שיהיה בסדר, אומרים שכשחושבים על זה יותר מידי (לחץ) אז זה לא ממש הולך תנסי להיות יותר רגועה ופחות לחשוב על זה למרות שזה כמעט בלתי אפשרי אם בכלל...
  • היי!
    לקח לי איזה שמונה חודשים והנה רק חודש אחרון שעשיתי בדיקת ביוץ כל יום נכנסתי .שיטה יום כן יום לא לא הביאה תוצאות במשך שמונה חודשים .צריך לבצע בדיקת ביוץ כל יום ,ולפני ביוץ לא לעשות סקס שבוע לפחות.
    מאחלת לך בהצלחה,את בטוח תכנסי כבר החודש!
  • היי בנות,

תודה על העצות ועל ההזדהות, זה עוזר לשמוע עוד בנות שמרגישות אותו דבר,
    ובמיוחד כאלה שעברו את זה והצליחו...

תמר- אני בת 30, אז גם הגיל מלחיץ אותי, אני מרגישה שהזמן אוזל...
    בת כמה את?
    אבירה- תודה על העצה, אבל למה לא לעשות סקס שבוע לפני? זה פוגע באיכות הזרע או משהו כזה?
  • אני בת 35
    30 זה אומר שאין לך מה להילחץ. יש לך 10 שנים פוריות בשקט :-)
  • היי גלי.... ברוכה הבאה לאתר הפורמים מס' 1

קודם כל תרגעי מאמי... קחי נשימה.... 4 חודשים זה ממש מעט....
    והלחץ שלך ממש לא תורם לעניין
  • היי שוב...

אני משייכת את עצמי ל"נלחמות" כי אני לא ב"נקלטות מיד"

ככה זה כשאת מוקפת ב-12 בנות שנקלטו מיד, בחודש הראשון-שני או מקסימום שלישי,את ישר מתחילה לחשוב למה לי זה לא קורה, ומה לא בסדר אצלי...

חוץ מזה, אחותי היא מהנלחמות קשה מאוד- עברה כבר 8 הפריות ללא הצלחה,אבל לא בגלל קשיים להיקלט, אלא בגלל שילוב גנטי בעייתי עם בעלה...
    אז יש לי דוגמא קשה לאיך זה להיאבק על ילדים

אני משתדלת לא להכניס את עצמי ללחץ, אבל כל פעם שאני שומעת על עוד חברה שנקלטת, אני מצד אחד מאושרת בשבילה ומצד שני נלחצת עוד יותר שאני לא מצליחה...

תמר- כן, אני יודעת שיש לי (לנו ) עוד הרבה שנים של פוריות, אבל בסביבה כזו שכולן בגילנו כבר בהריון או אימהות זה לא עוזר לאופטימיות שלי...
  • מבינה לגמרי את התחושת "קינאה" הזו....

לא חלילה קינאה של רוע... אלא קינאה של...
    "שיהיה לה במזל אבל יאללה מתי אני"???
    אני מבטיחה ל שבע"ה תקלטי ותשמעי מהאחות בטא חיובית...
    תביני שזה שווה הכל... גם בדר הקלה ובטח ובטח בדרך הקשה....

מאחלת ל שלא תצטרכי להילחם ולעבור ייסוריים ושבקרוב זה יקרה לך ולכל הבנות שמייחלות לזה
  • אני נקלטתי אחרי 4 חודשים ( 4מחזורים) ויש לנו חברים שאחרי 9 חודשים נקלטו. את מכירה את השיטות של לבדוק ביוץ, יום כן יום לא, להרים רגליים ולא להתקלח מייד אחרי... לקחת גלולות? לוקח לגוף זמן להתנקות...
    ושמעתי שאפשר לעקוב אצל גניקולוג ולעשות מעקב זקיקים וכו׳ תתיעצי אולי עם רופא הנשים שלך...
  • כן, אני מכירה את כל השיטות האלה, יש מיליון ואחת עצות של נשים שעברו את זה, ולכל אחת הלך בדרך שלה-
    לשכב יום כן יום לא/לשכב כל יום/לא לשכב שבוע לפני הביוץ
    לא להתקלח,לשכב על כרית אחרי הסקס, לשכב על הבטן/הגב/צד ימין/צד שמאל
    וכן הלאה
    זה כבר מבלבל נורא, אבל נחמד שאפשר לגוון בשיטות...

יאללה, רק שייקלט כבר!!!

ושוב תודה על התמיכה בנות, זה עושה את ההתמודדות הרבה יותר קלה
  • אנחנו פה תמיד.... גם ברע ובטח שגם בטוב

שיהיה רק בשמחות

ובבשורות טובות
  • אני היתי 4 חודשים ללא גלולות כדאי להתנקות ואחרי זה התחלנו לנסות ממש אני דאגתי 4 חודשים לקח לנו אני כבר היתי מותשת פיזית אבל בסוף קיבלנו את הבשורההמשמחת והיה שווה לחכות !! אמרו לי שעד שנה זה בסדר יש כאלה בנות שיש להם ביעוץ מאוחר או להפך האמת ערכת ביעוץ לא עזרה לנו בכלל היא לא זיהתה ימי ביעוץ אצלי אז פשוט אני ממליצה להתחיל לעבוד בשבוע אחרי מחזור עד שבוע לפני לא כל יום כי זרע לא איכותי ולא חזק מספיק אלה פעם ב יומיים שלושה. המון המון בהצלחה
  • לאחר נסיונות של 8 חודשים וללא הצלחה החלטתי שאני פונה לרופא נשים שלי ולאחר בדיקות נשלחנו לרופא פריון ולהזרעה ונקלטתי אחרי שנה ב"ה.
    אם את רואה שלא קורה כלום לכי לרופא ותדרשי בדיקות.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה