אני מתחילה טיפול IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות...

אני חייבת את עזרתכן...מי שעברה טיפול IVF

היום עברתי ניתוח להסרת ציסטה ואני מתחילה טיפול של IVF , עשיתי בדיקת דם היום לאחר שבועים של זריקה DECAPEPTYL , והתוצאות דם : (Estradiol (E2) Urgen - קטן מ200 , Progesterone Urgent = 3 ,1.7= LH Urgent)
    הרופא הסביר לי להזריק מיום ג' (13.4 )4 זריקות של מונוגון ... + להזריק קצת DECAPEPTYL , ועכשיו התבלבלתי .....השאלה שלי ...
    היום וביום ב' אני צריכה להזריק להזריק קצת DECAPEPTYL, וביום ג' להתחיל מונוגון , או , מיום ג' להזריק את 2 התרופות????
    האם אתה תוכל לעזור לי???
    הרופא שלי לא עונה לי כרגע....
    תודה רבה....
2 תגובות
עמוד 1
  • עדי היקרה,
    אני לא יודעת לענות לך ספציפית על השאלה שלך, לי היה פרוטוקול שונה ממה שאת מתארת.
    אני אחרי טיפול IVF ראשון, יכולה לספר שזה לא כל כך נורא, כשהתחלנו את הדרך (לפני שנה וחצי) הפחד הכי גדול שלי היה IVF זה הייתה נראית לי מפלצת גדולה שתבוא ותאכל אותי...או משהו כזה...
    את השאיבה עצמה בכלל לא הרגשתי ואת ההחזרה גם לא, ההתאוששות אחרי הייתה בסדר, אני יודעת שגם יש סיפורים אחרים.
    אני חושבת שהקושי בכל התהליך הזה, הוא לא פיזי הנפש פשוט לפעמים מתפרקת לאלפי חתיכות כואבות...

אני מאחלת לך הרבה כוח ותמיכה בתהליך.
  • תודה מתוקה,

אני אנסה לבדוק מחר מול הרופא שלי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה