חייבות לקרוא קטע אתן פשוט נופלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק אתמול הפשושה שלי נולדה (וכבר בת שנתיים את זה כולם יודעים ) אבל................. היום הייתי איתה בסנטר הלכתנו לטויס אר אס החלפתי ממטבח אחד שקיבלה לאופניים(קיבלנו 2 מטבחים) אחר כך הלכנו לצומת ספרים הבטחתי לה ספר התחלתי לעבור ליד הספרים והיא בכלל לא בעגלה אלא האופניים שהיו בקרטון ולא יכולתי לסחוב אותה בתוך העגלה ואת הואפניים פתאום כנראה קלטה משהו שמוצא חן בעיניה לקחה אותו ורצה לכיוון הקופה לתוך החנות ובדיוק המעלית הגיעה למטה ופחדתי שהיא תברח למעלית כי דנדוש חולת מעליות פתאום אני קולטת אותה שהיא בכלל נכנסת עם הספר לחנות אז קראתי לה אמרתי לה דנדוש בואי קחי כסף בבקשה תני לקופאי ואני ליד מסתכלת עליה כל הזמן והפלא ופלא דנדוש נתנה לקופאי את הכסף ואת הספר הם בחנות היו ככה
3 תגובות
עמוד 1

• תלת אופן היה במבצע במקום 299 עלה 219 הוספתי 110 ש"ח והם עם דינוזאור
    ודנדוש לא היתה בורחת עם הספר לרוב היא הופכת להם ויושבת עם 4-5 יחד ומעיינת ולא מוותרת אבל גם לרוב זה רק עם דורה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה