היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכן בנות... אני מהפורום השכן של "מנסים להכנס להריון" וגם קצת בתמיכה הדדית היום בעלי עשה בדיקת זרע ונמצא כי יש לו זרע קצת חלש הבנתי שאם לגב יש זרע חלש אז אין הרבה מה לעשות חוץ מהזרעות וכאלו פליייז תענו לי ...
בא לי למות.
13 תגובות
עמוד 1
ראשית, תרגעי זה לא סוף העולם שנית, כל עוד אצלך הכל בסדר אין לך ממה לדאוג גם אם זרע קצת חלש ניתן להיכנס להריון טבעי אבל אם אתם מנסים כבר הרבה זמן כדאי לשקול לעבור להזרעה, זה תהליך פשוט, לא כואב ולא מסובך. יהיה טוב בהצלחה !!!
גם לבעלי יש זרע מאוד חלש שהוא צריך לעבור ניתוח ולכן עברתי טיפולים עם תמיכה ועשיתי 2 הזרעות ונקלטתי וברוך ה' יש לי ילדה מקסימה
היי מותק...
קודם כל להתעודד.... ברור לי שבאותו הרגע זה נשמע נורא...
גם אצלנו יש בעיית זרע קשה... וברוך השם לאחר 2 הפריות הצלחנו אז להתעודד וללכת לאט ובטוח לעבר המטרה הקדושה
אני בטוחה שבעז"ה יהיה בשורות טובות
וכמו שמירית אמרה לך וגם אני אמרתי כבר מספר פעמים
תשני את השם
בהצלחה
זהו שכנראה שזו לא הבעיה של הזרע זה כנראה ויריד שהתנפח באשך ומחממם אותו והורג את הזרעים ובגלל זה הספירה יצאה חלשה ניתן לעבור סוג של ניתוחון קטן והכל חוזזר למקום
זה מה שיש לבעלי ולכן הוא צריך לעבור ניתוח. אז תפני לרופא ושיתחיל אתכם טיפולי פוריות. תעדכני
מירית אבל הבנתי שאחרי ניתוח אין צורך בטיפולים
רק אחריי 5 חודשים ניתן לראות תוצאות ולמה לך להמתין לניתוח אם את רוצה הריון מהיר? בת כמה את?
הייתי מוסיפה למתכון גם הרבה תקווה. לבעלי 1% של מורפולוגיה תקינה בגלל בעיית הוריקולציה עליה אתן מדברות (אותו וריד מחמם), היום אני בשבוע 28, דווקא טיבעי בין טיפולים. ניסים קורים ואני הוכחה! בהצלחה
כיופית
יש עוד המון הוכחות שעם תקווה ואמונה ודבקות במטרה זה נוגע בכולם
שלום לך! אני ובעלי בני 29, מנסים 9 חודשים, מצב ההורמונלי שלי תקין, אך לבעלי זרע במצב בינוני. 14מיל' לאומת 20 מל'. מה התוצאות של זרע חלש שבעלך קיבל?
מאחלת לכולנו להיקלט בקרוב מאוד!!!
בהצלחה!
אלונוש.
יש לי שאלה... יש גבר שאתן מכירות שעשה בדיקת זרע ויצא לו במיל' 20 או יותר??? כי בינתיים אני רק שומעת שלכולם יש מעט 14 וכו'... (לבעלי יש רק 2.5 ) אז זה באמת גרוע... וזה לא מנחם בכלל
שלום בנות גם לבעלי יצא 14 מיל לעומת 20 מיל אך מצב ההרמונים של בלעי הוא מעל הממוצע הרופא המליץ לו רק על ניתוח אמר לו שההרמונים שלו מעל הממוצע וזה ניתוחוןקטן של 10 דק' שכדי לעשות אמו לנו וגם בדקתי באינטרנט שכדי מאוד לעשות ושאחוזי הצלחה הםם 99 אחוז אנחנו לפני ניתוחון המשיך להתעדכן ולעדכן