זה רק עוד שלילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ועוד בחודש בלי טיפולים, אז למה אני לא מצליחה לנשום? למה החזה שלי כל כך כואב והעיניים לא מפסיקות לדמוע?
    אני אומרת לעצמי: "יהיה טוב את תראי, והוא יגיע ברגע הנכון ביותר, ופשוט תאמיני וזה יקרה זה יקרה זה יקרה" אבל אפילו אני כבר לא מאמינה לסיסמאות האלה.
    שנה וחצי של נסיונות הניבו הריון אחד עם דופק שפסק, ושני הריונות כימים. אני יודעת שאני יכולה להיכנס להריון, אני יודעת שהתוצר של הריון הוא הקסם שיש לי בבית ושזה שווה הכל הכל הכל.
    אבל בינתיים אני לא מצליחה לנשום והחזה שלי כואב כל כך והעיניים לא מפסיקות לדמוע.

11 תגובות
עמוד 1
  • שיווה היקרה אני כ"כ מבינה מה עובר עלייך .... אני אפילו כשהמתנתי ולא היינו בנסיונות אחרי ניתוח הייתי נשברת כל מחזור מחדש ...
    מותר לך !!!!!!!!!!!!!
    אבל כמו שרשמת יש לך הוכחה בבית שהגוף שלך יכול יודע ואף עשה זאת בעבר ..
    קבלי חיבוק וחיזוקים
    והכי חשוב אל תאבדי תקווה !!!!

• מתוקה שלי,
    כואב לי לשמוע ואני יודעת שכל מה שאני לא אגיד לא יעודד כרגע.

אני רק רוצה שלמרות כל הבאכ והייאוש תנסי להיות אופטימית ולראות את הבנות פה - יובל,כליפה..
    שבהריון כנגד הרבה סיכויים והמון טיפולים ובלאגן.

גם לך זה יקרה!!!!!!!
    בורא עולם לא שוכח אף אחת!!!
    אנחנו אף פעם לא יודעים מה לטובתנו ומה התוכניות שלו..

מחכה להודעה המשמחת ממך בקרוב..
  • מבינה לליבך
  • היי יקירתי
    קודם כול קבלי חיבוק חזק אני כל כך מבינה לליבך זה לא נעים לקבל שלילי כל פעם מחדש,
    אבל את את זו שתמיד מעודדות אותנו וכל הזמן מחזקת את הבנות ואותי בפרט
    אז עכשיו תורי בובה לחזק אותך
    אני לא רוצה שתבכי ותתיסרי , תתעודדי ומהר הרי את ואני וכולן יודעות שזה ענין של זמן, איך כתבת לי לפני חודש שאני לא לבד,
    אני אומרת לך עכשיו את לא לבד יש לך בעל תומך, ילד מתוק וכמובן אותנו בנות הפורום , אין לי ספק שזה קשה כי גם אני באותה סירה אבל ביחד אנחנו נגיע למטרה
    אני מבקשת שתתחזקי ותאגרי כוחות והלואי הלואי שאני יראה את השם שלך בפעם
    הבאה אני אקווה שזו תהיה בשורה טובה.
    אז שוב שיווה יקירתי אני מבקשת ממך שתתחזקי ובעזרת השם את ואני וכולן נשמין ונרצה רק לאכול גלידה ,ומלפפון חמוץ ונהיה הכי מאושרות בעולם ונצחק על זה בפורום השכן.

בהצלחה מתוקה
    נשיקות
    אירית
  • שיווה יקירה,
    כולן כבר אמרו הרבה ואכן התמיכה פה בפורום מדהימה, אני רק אוסיף ואספר לך שלאחרונה אני עוברת על הפורום מספר פעמים ביום ואני רואה שכל מי שהיתה פעם בטיפולים והיתה אומללה, היום בהריון.
    אז אכן בסוף כולן מצליחות, אני יודעת שזה נשמע כמו משפט נחמה עלוב אבל באמת יקירתי, תסתכלי, הרבה הצליחו, מורנה, כליפה, ורדים (עוד מפעם), ליאת ועוד ועוד,
    אין לי ספק שלמלאכית כמוך זה יקרה, הרי מגיע לך!
    את יכולה להתנחם שהגוף שלך יודע מה זה הריון, ושיש לך קסם בבית, ועכשיו זה רק עניין של זמן, אין מה לעשות, לדברים טובים מחכים.
    את תצליחי, אין לי ספק, תעברי פה על ההיסטוריה של הפורום ותיראי, בסוף זה מצליח!
    יבוא יום שכולן תהיינה בפורום השכן, את תראי, עוד קצת....

• מאמי .... כל כך מוכר כואב ומובן....

אסור לאבד תקווה

יודעת שיש ימים טובים וחזקים ויש ימים שקצת פחות....

אבל אלקיים לא שוכח אף אחת לכל אחת יש את התזמון הכי מתאים לה...

זה יגיע גם אלייך בקרוב

• שיווה היקרה !

אני אחרי 3 הזרעות כפולות ו8 הפריות בלי ילדים בכלל ....

אני כול כך מבינה אותך ואפילו יותר ( את הצלחת להיכנס להריון , ילדת ברוך ה' )

אז חוץ מלבכות איתך ולשלוח לך אלפיי אין לי מה להוסיף

הרי 5 שנים פלוס אני אומרת לעצמי סיסמאות ובאמת משתדלת להאמין .

יהיה טוב בע"ה ! אל תאבדי את האמונה

• שייוה היקרה,

מבינה לליבך על הכאב, על הכעס והתסכול הגדול שממלאים את הבטן והלב.
    מה אפשר להגיד כאשר את בתהומות הייאוש האלו, הרי רק כואב וכואב וכואב...
    אני רוצה לשתף אותך בחוויה שחוויתי לפני יומיים:
    לחצתי את היד לאדם בניחום אבלים לאחר שאיבד את אחיו הצעיר ממחלת הסרטן הארורה, הוא הסתכל לי בעיניים ואמר לי את המשפט הפשוט לכאורה "תמיד עם תקווה" בתגובה למשפט שלי "אני משתתפת בצערך" באותו רגע, הרגשתי שדווקא עם הוא שחווה עכשיו צער כל כך גדול ומשמעותי על אובדן אח, אומר לי את המשפט הזה, אז אני חייבת להמשיך ולהמשיך ולהמשיך עד שאני אצליח, אני רוצה להיות אמא ואני אהיה וגם את יקרה.
    שיווה, אני שולחת לך את המשפט הזה במתנה ממני שהיא בעצם מתנה שאני מעבירה הלאה אלייך, תבכי, תכאבי תתפרקי הרי השלילי המעצבן הזה הוא סוג של אובדן (להבדיל) כל פעם מחדש...
    את תמשיכי ותמשיכי ותמשיכי עד שתצליחי... ותמיד עם תקווה

חיבוקים חמים ומנחמים...
  • תודה מדהימות שכמותכן, אתן נשים יקרות ואני מוקירה כל מילה שלכן.
    רוצה לחלוק אתכן סיפור זן ששמעתי אתמול ברדיו בזמן שזיפזפתי בין תחנות, הרבה אחרי שהסיפור נגמר והגעתי הבייתה עוד חשבתי עליו.
    לפני המון שנים חי איכר זקן ועני עם משפחתו וסוסו בחווה קטנה, בוקר אחד פרץ הסוס את השער ונעלם.
    הגיע השכן לנחם את הזקן ואמר לו כמה נורא, הסוס נעלם ומה תעשה עכשיו?
    והזקן לא ענה....
    למחרת שב הסוס ועמו 2 סוסי פרא שדהרו עמו.
    הגיע השכן ואמר כמה נפלא, עכשיו יש לך 3 סוסים ולא רק אחד.
    והזקן לא ענה...
    למחרת ניסה בנו של הזקן לרכב על אחד מסוסי הפרא, והסוס השליך את הנער ורגלו נשברה.
    הגיע השכן לנחם את הזקן ואמר לו כמה נורא, רגלו של הנער שבורה ומה תעשה עכשיו?
    והזקן לא ענה...
    למחרת הגיעו חיילים לגייס את הנער לצבא ומצאו אותו שרגלו שבורה, הם הסתובבו והלכו....

• נסיכה קסומה שלי!

יש לי הרבה מילים להגיד לך, שאני מכירה את הכאב, את כבר יודעת, שגם אם אני אביא לך את כל המילים שבעולם, הכאב עוד יהיה שם...

אני רק יכולה להגיד לך דבר אחד האהבה חזקה מהכל! הכל הכל הכל! האהבה לחיים, לאוויר, לגמד שלך, לאיש שלך ולילדים שלך, גם אם הם עדיין לא בטווח הראיה שלך...

אתמול קראתי משפט חמוד, כזה שתולים על המקרר "גם השעה הקשה ביותר, היא לא יותר מ60דקות" לכל דבר יש סוף, גם לכאב הזה שאת מרגישה שחונק לך את הגרון, הלב והעיניים...

ובאמת שהכל לטובה.. איך יובל אמרה גם כשנראה אחרת...

ואני בטוחה, ממש כמו שהשמש תזרח גם מחר, שהאושר שהילדים שלך יביאו לך יפצו על כל הכאב הארוך הזה!

נשיקות אהובה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה