תסמיני הריון ללא הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אדם שלא מריח כלום. נקודה.
    החודש פתאום התחלתי להריח דברים ובשבוע האחרון היו לי בחילות בבוקר ואפילו לא היה לי תאבון יומים.
    בחנות טבע, היתה מישהי שמייעצת על תוספים ובודקת דופק, והיא שאלה אותי אם אני בהריון כי בדופק מורגש עלית הורומונים כמו בהריון. ולא אמרתי לה כלום לפני זה! כבר חשבתי שהנה אולי הפעם אני בהריון...
    ואז היום קיבלתי מחזור.
    איזה דכאון!
    מישהי יכולה להסביר לי איך זה יכול להיות? האם זה מה שנקרא הריון מדומה?
4 תגובות
עמוד 1
  • אני עוברת כמעט כמוך בימים אלה, רק שאני לא קיבלתי את המחזור אבל גם הבדיקות שעשיתי הראו שאין שום דבר , שלילי!!! אני בכלל לא מבינה כלום כבר אבל ממה ששמעתי קיים מעין הריון מדומה אולי זה מרוב שאנחנו חושבות על זה.. והתסמינים אותו הדבר.. אל תתייאשי מקווה שחודש הבא יהיו לך חדשות טובות
  • לא מחייב שיהו תופעות בהריון ובטח לא בהתחלה, אז אין צורך "לחפש" תופעות.
    התופעות "הנורמליות" בהתחלה הם בידיוק כמו מחזור.

בהצלחה
  • תודה
    דיברתי היום עם בעלי והוא אמר לי שזה הכול מהלחץ שלי ושפשוט אני צריכה להירגע...
  • בעלך צודק תשתדלי להיות רגועה כמה שאפשר (אני יודעת שזה קשה)
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה