פצעים בפה-דחוףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים?
    יצאו לה על הלשון פיצעונים קטנים ולבנים..
    חלב עיזים מפוסטר גם הולך?

7 תגובות
עמוד 1
  • אם זה מה שיש - אז כן

אבל פצעים לבנים יכול להיות גם פטריה - יש לך דקטרין ג'ל? תמרחי עם כפפה חד פעמית על כל הלשון והלוע.

אם זה פה וטלפיים = הפצעים אדומים כאלו, ויש גם על היידים והרגליים. רק שפריץ יש מהעז - מעביראת זה בשנייה, יש גם S.O.S שעוזרת.

רפואה שלמה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • קודם כל תלכו לבדיקת רופא ותראי מזה
    אם זה הפה והטלפיים אז עוזר מאוד חלב עזים....
    ואם את לא רוצה אז יש תרופות, שסיוון <לולי שבלולי> בטוח תאכל לעזור לך...ותענה לך על השאלות...

החלמה מהירה מאמי...

• אין לנו רופא עד מחר בצהריים

• עד כמה שידוע לי בפה והטלפיים זה כמו אפטות כאלה (פצעים מוגלתיים כזה)
    ופטריה בלשון בדר"כ הלשון נהיית לבנה כזאת...
    נראה לי שיש לה פטריה
  • מאיפה הישגת חלב עיזים?
    לשקד כל הזמן יוצאות אפטות ופטריות על הלשון הפטריה נראית כמו עיגול כזה לבן ואני מורחת דקטרין כמה פעמים ביום ובסוף זה חולף אחרי כמה ימים אבל בסוף אמרו לנו שזו לשון גיאוגרפית.
    לפני איזה שובעיים היינו באיזה חוות חיות וחלבו שם עז אז נתתי לשקד לשתות ישר משם
  • הפצעים כל כך קטנים שרק באור ומיקרוב רואים אותם.
    הלשון לא לבנה...מרחתי לה חלב זה הרגיע אותה לשעה ועכשיו שוב היא התלוננה ומרחתי לה טי ג'ל וזה הרגיע אותה גם ניראה לכמה זמן..
    מיקימיקי-יש לנו חנות טבע ליד הבית ושם קניתי.
    הבנתי שחלב ישר מהעז מסוכן בגיל הזה כי הוא לא מפוסטר

• מה עם הקטנה?????? מקווה שיותר טוב
    המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה