גריזלדה ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקווה שנעלמת מהסיבות הנכונות

12 תגובות
עמוד 1
  • היי מקסימה!
    לא שכחתי אותך (ולא את דינה ושיווה ועוד פיות מדהימות מכאן) שמחתי לקרוא למטה על ההריון - מאחלת לך את כל הטוב והברכות שבעולם!!!
    אני כרגע במשבר.
    כזכור עברתי כבר שתי הפלות בשבוע 7 בערך .. אחרי בירורים התחלתי עם קלקסאן וכמובן קיוויתי שזה יעשה את העבודה והריון הבא בעזרת השם יהיה תקין.
    בפברואר אחרי הזרעה עברתי כימי וחודש אחריו נקלטתי הבטא נראתה טוב וקיוויתי לחזור לכאן (למרות שאני כאן כמעט כל יום) עם בשורות קצת מעודדות לכולן אבל אתמול התחילו דימומים (אני עם תמיכה של גסטון + קלקסאן + קרטייה - כל מה שאפשר)!!!
    בבוקר עשיתי US ובדיקות דם לבדוק מה קורה - הרופא גם נלחץ מכל זה קצת, מחכה כרגע לתשובות בכל מקרה אני כל כך מפוחדת ועצובה ו..... עצובה ..... וממפוחדת
    תחזיקו לי אצבעות בבקשה , אני לא יודעת מה אעשה אם זה לא יצליח גם עכשיו - מה עוד אפשר לעשות? אני לא רוצה לחשוב על זה בכלל כרגע - כל המאמצים האלו להיקלט ואז ההמתנות מורטות העצבים האלו ואז כשסוף סוף יש בטא (בדרך כלל אלו ההודעות המשמחות בפורומים) אני כבר לא שמחה מבטא כי אני יודעת שהיא מגיעה לאזור ה10,000 ואז מתחיל דם ואני נגמרת מזה .......... תחזיקו לי בבקשה , אני חושבת שזה הדבר היחיד שנשאר לי לעשות
  • אז ככה קודם כל אני מכירה בנות שחוו דימומים שלושה חודשים של תחילת ההריון והכל בסדר ...
    איזה שבוע את ? הרופא אומר שהדימום נובע מהרחם/צוואר הרחם ?
    אני אופטימית את מקבלת טיפול צמוד ואפקטיבי אז אני באמת חושבת שיהיה בסדר
    אני מחזיקה לך אצבעות ברגליים ובידיים
    אני פה אם את צריכה תמיכה ואם את מעוניינת אני יכולה להנחות את בעלך - הוא מטפל סיני נכון ? מה הוא יכול לעשות לתרום מהפן הסיני
    אם את רוצה אני אשמח לשוחח איתך בטלפון
    מה המייל שלך ?
    ממתינה לתגובה
  • תודה רבה מתוקה!!!
    הוא לומד - מה שיכול כמובן גם עושה. הייתי אצל מטפלים , הפסקנו כי זה נורא יקר (קצת מצטערת כרגע שאין לי גיבוי של מומחה בתחום- אני מנסה עכשיו לארגן פגישה דחופה עם מומחה בתחום.
    אני משתדלת להיות אופטימית לפי US היום שבוע 5.4 - זו בדיוק התקופה שעברתי את ההפלות - בטא גבוהה (עכשיו הגיעו תוצאות 9600) יש שק הריון - לא ראתה דופק.
    אני בימים הקריטיים לדעתי עכשיו. מעדיפה לנסות לא לחשוב על זה יותר מדי וזו הסיבה שאני אנסה לא להיכנס כל כך לפורום או להתעסק בזה בכלל. וכשאגיע הביתה אשכב כמה שיותר. אני מניחה שמחר לא אגיע לעבודה - אשכב בבית.
    אני גם לא רוצה שאת תתעסקי עם זה - אני חושבת שיש לך בבטן אוצר שאת צריכה לשמור עליו ולא להיות ליד "סכנת הפלה" - אולי זה נשמע טיפשי - אבל לא יודעת ... תהיי ליד "אנרגיות" טובות. מקווה מאוד להצטרף אלייך ולא להיות בססטטיסטיקה של לא רוצה לדמיין את זה אפילו.
    רק תחזיקי לי אצבעות. מבטיחה שאעדכן.
    נשיקות
  • אז לא נותר לי רק ל
  • נדחפת!

גריזלדה אוהבות אותך!

תיהי חזקה!

ובעזרת ה' שאת מתחילה עכשיו הריון תקין !

אמן!

אמן!

אמן!
  • אין כאן סימן לנשיקה - זה לא בסדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

love]love]love]love]love]love]love]love]love]love]

את כולכן ומתפללת לכולנו לבריאות שלמה והגשמה מכל הבחינות
  • איך פספסתי את זה?????????????????????
    יקירה, יהיה טוב! כבר טוב! את ממש שם ואני שמחה בשבילך
    מחזיקה לך המון אצבעות להמשך הריון קל ותקין
  • בעז"ה הפעם הכל יהיה ויתקדם בצורה תקינה

תשמרי על עצמך אל תתאמצי... לא להתקלח במים חמים מידי

תהיי חזקה ותאמיני שיש ניסים ה' גדול נסתרות דרכיו
  • אהובתי
    מחשבות חיוביות מחשבות חיוביות מחשבות חיוביות, הוא כאן בשביל להישאר, תאמיני בו ובעצמך ואני יודעת שהכל יהיה טוב.
    יאאלא יקירתי הגיע הזמן.
  • גריזלדה היקרה,
    מקווה, מקווה, מקווה שיסתדר...
    שולחת לך חיבוקים חמים ומחזקים.

• מחזיקה לך מיליון אצבעות.
    הפעם זה התור שלך!
  • וואי מתוקה!

אני מתפללת איתך ועליך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה