התייעצות בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבוע עשיתי בדיקת דם מכיוון שהיה לי איחור של כמה ימים והתשובה היתה שלילית לצערי........ בכל מקרה עבר עוד שבוע מאז ויש לי איחור של יותר משבועיים, מוזר יותר מידי זמן, יכול להיות שעכשיו המחזור שלי לא סדיר?? או שיכול להיות שהביוץ היה ממש לפני המחזור ורק אחרי הבדיקת דם נכנסתי להריון...??? אני אוכלת סרטים, השאלה אם זה יכול להיות הגיוני למרות שזה נשמע נדיר מידי, אשמח לתשובות בהקדם
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק....

שבועיים איחור?? בדרך כלל המחזור שלך סדיר??

תעשי עוד בדיקת דם ליתר ביטחון...

אם התשובה עדיין שלילית אז תיגשי לרופא ותבדקי את זה....
    והכי חשוב תורידי לחץ (למרות הקושי) זה באמת א' ב' בשלבי ההיקלטות

מחזיקה לך מיליון
  • תודה מאמוש!!!

איחור של שבועיים בדיוק היום, בדר"כ מחזור סדיר בין 28-30 לפני 7 חודשים היה לי איחור של שבוע וחצי.. ומאז סדיר
    בדיקה נוספת? יכול להיות שהבדיקה לא היתה נכונה או שאולי יש חדש??
    או שאולי באמת זה איחור או שנקלטתי ממש מאוחר?? למרות שאני ממש לא מרגישה את זהלצערי מאז שקיבלתי תשובה שלילית לפני כשבוע אין לחץ בכלל כי הייתי בטוחה שאני לא אבל למה הוא לא מגיע...? לא שאני רוצה שיגיע אבל יותר טוב מלהיות בספק.. ואז שוב להתאכזב.

תודה על הכל!!!
  • הכל יכול לקרות ותתפלאי קרו דברים מעולם....

תעשי בדיקה תלכי במחשבה שיכול להיות שלא.. ויכול להיות שכן

אם חלילה התשובה שלילית אז תיגשי לרופא ותמתיני למחזור
    (כי כל מחזור מביא הריון...)

הלוואי שתחזרי עם תשובה חיובית
    ותדביקי כאן את כול הבננות המקסימות

אל תחכי יותר מידיי עדיף לדעת תשובה לכאן או לכאן
    המתח הזה סתם לא בריא, בהצלחה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה