שאלונת?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול הייתי אמורה לקבל ב 10/4 והמחזור נכון לעכשיו מאחר לי היום 13/4 עשיתי בדיקת הריון ויצאה שלילית לצערי הרב....
    האם זה הגיוני שהסימנים לפני המחזור שמגיעים תמיד (כאבי ראש, כאבי ציצי) פשוט לא מופיעים בכלל ואין הרגשה לא של מחזור ולא של הריון.
    לפני 6 ימים כאבו לי הפטמות וזה עבר יום למחרת ומאז שום סימן, שום כאב, ואין לי מושג מה לחשוב.
    אני לא רוצה לצפות שוב ואז להתאכזב אבל האם יש לכם מושג מה עובר עליי ולמה המחזור מאחר .....
    אשמח לתמיכה הדדית ממכן
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,

לפעמים בדיקות לא מדייקות (הביתיות) בייחוד בהתחלה. אם המחזור לא יגיע ואני מקווה מאוד בשבילך שלא תלכי לעשות בדיקת דם, (הכי בטוח), כבר עכשיו את יכולה לעשות ולדעת תשובה ברורה לכאן או לכאן.
    לא תמיד יש תופעות להריון, יש כאלו שאין להן תופעות בכלל וזה בסדר גמור.
    לפעמים גם המחזור לא סדיר מסיבות למינהן ... לחץ... וכו'..
    בכל מקרה אני מבינה מה את עוברת כי פחות או יותר אני עוברת משהו דומה לשלך, זה מאוד מאוד קשה, אבל יהיה טוב חייב להיות

בהצלחה!!!
  • אצלנו אומרים אני אמורה לא לקבל
  • בנות,
    האם אני צריכה להתקשר לרופא הנשים? או לרופא המשפחה בשביל לבקש בדיקת דם.
    היום היום ה 34 יום הרביעי לאיחור.

אם זה לא הריון האם זה תקין שהמחזור מאחר??
  • בוקר טוב יקירתי....

אם זה היום הרביעי לאיחור תבקשי מהרופא משפחה בדיקת דם להריון...
    ומחר או אפילו עוד יומיים תעשי...

אם יש לך איחור זה לא בוודאות הריון בגלל זה עושים בדיקה

בעז"ה בשורות טובות

• תודה רבה מותק
    והלוואי והחלומות שלנו יתגשמו מהר מהר....

• אני תמיד זוכרת ומתפללת בשביל כולכן...
    שיתגשם החלום

אני כל כך מזדהה איתכם ומבינה...
    ובאמת רוצה לגרום לכם להבין ולהאמין שזה יגיע גם אליכם
    פשוט לכל אחת יש את התיזמון שלה...

בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה