עזרה sos - בדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    אני חדשה רציתי לשאול עם עושים בדיקת הריון ביתית של יאס או נו של ה-6 ימים לפני ויש קו ממש חלש זה הריון נכון?
    ולפני יומיים עשיתי בדיקת דם והרופא אמר לי שהתשובה חיובית אבל נראה שההריון מאוד "בהתחלה" כדבריו, ורוצה שאני אקח עוד בדיקת דם עוד יומיים.
    מה זה אומר שאני בהריון או לא? אולי יש בעיה?
    בתור אחת שלפני שנה פלוס היה לה הריון "חוץ רחמי" אני מתה מפחד.
    וגם אין לי מי יודע מה תופעות הריון חוץ מהשתנה כאבי בטן לפעמים.
    מה לעשות????????
15 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב את בהריון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • הי יובל
    תודה רבה על התגובה!
    אני ממש מקווה שאת צודקת ואני באמת בהריון. עברנו הרבה בשנתיים האחרונות...
    טוב אני עושה את הבדיקה עוד יומיים ועד אז נחייה "במיני" לחץ, את יודעת אין כבר כוח לקוות ואז להיתאכזב, אבל מי יודע הלוואי...
    אני אנסה "לשחד" משהו כדי שיביאו לי את התשובה עוד באותו יום.
    ממש ממש תודה על העידוד....!
  • מזל טוב
    תחשבי טוב יהיה טוב
  • מזל טוב
    בדיקת דם חוזרת עושים כדי לראות האם ההריון ממשיך להתפתח..
    אז בהצלחה והריון קל ומהנה.
  • מזל טובבבבבבבבבב קוללוווווווווווווווווווווו

פס זה פס ובדיקת דם זה ממש

המשך תקין ועגול

ובקרוב אצל כל הבנות פה....
  • הי,
    למיטב ידיעתי, הבדיקה הביתית מזהה את ההורמון Hcg, ולכן כשרמות ההורמון נמוכות, כמו בתחילת היריון, הקו חלש, אבל זה מצביע על הריון. יש לי חברה ששתי בדיקות הראו לה את זה ויש לה ילד בריא ויפה היום (טפו טפו..) בהצלחה...
  • אני התחלתי את ההריון מבטא 54 אז תתעודדי .....
  • הי לכולם
    תודה על התמיכה ועל העידוד! (באמת תודה!)
    בררתי בבדיקה הקודמת היה לי בטא 27 (שזה באמת נמוך...)
    עשיתי היום בדיקת דם נוספת ואמור להיות תשובה אחה"צ (איזה פחד)
    האחות אמרה לי שרשמית אמור להיות לי בטא בסביבות ה- 120-180 עכשיו (לפי הספירה של הימים מהבדיקה הקודמת), ובכל מקרה אם הבטא יהיה מעל 27 זה אומר שההריון מתפתח.
    תחזיקו לי אצבעות
  • נשמע טוב !!!!!!!!!!!!!
  • הי לכולן
    יש לי תוצאות (טלפוניות) מהרופא (משפחה)....
    יש לי בטא 250 שזה אומר חיובי!!!!!!!!!!!!! (סביבות השבוע השני)
    עכשיו צריך לפנות לרופא נשים, ולחכות עוד חודש עד לאולטרה-סאונד: כדי לראות שזה לא הריון "חוץ רחמי" כמו שקרה לי לפני שנה... (הלוואי)
    נכון שיש קצת לחץ עד לעוד חודש, אבל בכול זאת זה ממש מעלה את המצב רוח ואת התיקווה...
    בקרוב אצל כולן
    וממש תודה רבה!
  • הי לכולן
    יש לי עדכון רע.
    ביום חמישי אחרי שכבר קיבלתי אישור שאני בהריון (בטא 250), בסביבות הצהריים התחילו לי כאבי בטן קלים כמו של מחזור, שהתחזקו לכיוון הערב ואז גם התחיל לי דימום קל.
    בהתייעצות עם רופאת הנשים שלי פניתי ביום שישי למיון (הכאבים כבר נעלמו), שם אחרי סיוט של בדיקות, ואם החוסר תגובה של הרופאים לא לכיוון חיובי ולא לשלילי, אמרו לי אחרי שעות ובבדיקה האחרונה שהבטא שלי ירד ל- 120, שזה אומר הפלה טבעית (שלרוב הנשים בכלל לא מגלים את זה, והן סתם חושבות שיש להן אחור במחזור), לפחות זה לא היה הריון "חוץ רחמי" אז אני לא צריכה לעבור ניתוח וכו'.
    עכשיו צריך לעקוב לראות שהבטא מתאפס, לחטוף זריקה (אני o- ובעלי +) ולהתחיל את "הרומן" עם רופאים מחדש...
    אפילו 24 שעות של תיקווה ושימחה לא הייה... וכרגיל צריך לשים פנים שמחות לפני כל המשפחה...איזה דיכאון...
    תודה בכל מקרה לכל התומכות ומעודדות! ונקווה שנשמע בשורות יותר טובות

• היי עצוב לי לשמוע הייתי במקום הזה ארבע פעמים ......
    תתעודדי זה עוד יגיע
    קבלי חיבוק ולא לאבד תקווה תתחזקי .... ותצאי לדרך עם המון מחשבות חיוביות
  • תודה ממש על העידוד!
    הפסדנו "קרב" אחד ב"מלחמה" אבל לא את ה"מלחמה" עצמה.
    אני מקווה שיהיה טוב, ואשמע מכן בשורות טובות!
  • כל הכבוד על הגישה!
    לפחות את יודעת שנקלטת ועכשיו הגוף שלך מוכן יותר לקליטה נוספת - הפעם תקינה!!!
    בהצלחה!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה