חדשה כאן, ובכלל בפורום כזה. אשמח לניסיונכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בת 33 (ושבוע), ואנחנו מנסים כבר 7 חודשים להיכנס להריון.
    היו פעמים שציפיתי וקיוויתי, וחיפשתי סימנים, היו פעמים שאמרתי לעצמי שאני אדישה ומה שיבוא יבוא (אולי זה יעזור), אבל בכל פעם, המחזור הגיע (בד"כ אחרי 24-27 ימים). עם הזמן זה נהיה יותר קשה..

החודש חוויתי משהו שונה- הייתי יותר מודעת לסימני פוריות (הפרשות וכו), ומספר ימים לאחר זמן הביוץ המשוער, הרגשתי כאב עמום במשך יום וחצי בבטן בצד שמאל
    מאוד דומה לכאבי ביוץ, רק פחות חד (לא ממש דקירה, אבל ממש נקודתי)

לא מצליחה לעצור את עצמי מלתהות האם זה היה כאב השרשה.
    האם מישהי חוותה משהו דומה לזה? אני צריכה לקבל רק עוד כ-5-6 ימים, אני מתקשה מאוד להחזיק מעמד וכל יום הוא נצח!!!
    מאוד מתקשה להתרכז בכל דבר אחר...
    אנא שתפו אותי האם חוויתם או שמעתם על נשים שהיה להם משהו דומה
5 תגובות
עמוד 1
  • יכול מאוד להיות
  • הלוואי הלוואי...
    הפעם אני פשוט מרגישה שונה, אבל אין לי את האמונה הזו שהיתה לי לפעמים..
    יש לי רגישות גם בשדיים, והם רכים לא נוקשים (לא זוכרת איך זה בד"כ) אבלבדכ לפני מחזור הם גדלים, וקצת כואבים..
    אבל אף פעם לא הרגשתי את הכאב בצד אחרי הביוץ..
    קשה לחכות...
    אני במצב רוח טוב ומשתדלת לשמור על אופטימיות אבל ההמתנה..
    .
    הלוואי
  • היי מותק ושהות קצרה (תעלי במהרה לפורום תמיכה)

מנסיוני לא כדאי לחפש סימנים ולהתחיל עם המתח והציפייה
    פשוט תחכי בסבלנות לאיחור ואז תעשי בדיקת דם...
    אמן אמן אמן שתחזרי עם בטא נפוחה

ובמידה שלא (חליליה) אז כדאי לגשת לרופא ולהתחיל לעשות בדיקות שגרתיות של הורמונים ואולי בדיקת זרע...

בהצלחה
  • תודה רבה בנות....
    אני מודעת להכל, להמתין, להירגע.. אבל זה קשה מאוד.
    בייחוד שיש פתאום תחושות בגוף שאני לא מכירה... אני עדיין מרגישה מידי פעם איזו דקירה כזו בצד שמאל ולא יכולה להימנע מלקוות שזה אומר שזה עדיין שם, ואולי החודש זה יחזיק...

תודה על התמיכה בנות

• יש מצב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה