אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף-זקוקה לעצות דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון שעכשיו אולי חלקכן תגידו לי שאני פראיירית אבל.................................
    זוכרות שסיפרתי לכן, שחברה טובה שלי מן העבודה קנתה לדנדוש מלא מתנות יחד ליום ההולדת? משהו כמו 6 בהתחלה הביאה שבוע לפני. ובאותו שבוע קנתה לה גם את הכיבשה שושנה ואת דורה. יום לפני היום הולדת קנתה לה עוד תיק של דורה, כלי אוכל דורה, בלונים גדולים שאחד מהם של דורה
21 תגובות
עמוד 1
  • אני מסכימה שזה כבר באמת לא נעים
  • לא עוזרים הסברים
  • אולי חברה שלך זאת האישה שזכתה ב74 מיליון??????
  • לא עוזר לדבר ואגב לפני שבועיים וגם שבוע שעבר העברתי לאחיינית שלה שבת שנה מלא דברים של דנדוש שכבר לא נוגעת בהם והם סתם שכבו לי בבית ותפסו מקום בניהם הליכון שקנינו לה בטוייס אר אס בדצמבר האחרון שועלה לנו 450 ש"ח ועוד הליכון נוסף שלעה 200 ומלא משחקים רובם יקרים יותר אבל שכבו ללא שימוש ומאחר וקיבלה מלא משחקים חדשים כולם לגילה וקצת יותר על הרוב בעיקון כתוב מגיל 3+ ואני מדברת על עגלת הסופר מטבח תופים ועוד ועוד אולי בגלל זה מרגישה צורך לקנות לדנדוש אבל לא חסר לילדה כלום מכלום ובסוף אף לא תעריך את מה שתקבל

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• תראי קודם כל זה מסביר למה היא בחובות חחח
  • תודה מירית אבל קודם השם של ביתי הוא דניאלה ולא דנה
  • בהחלט מובן למה האישה בחובות, פשוט תגידי לה שאים היא ממשיכה להוציא כסף עליה את פשוט לא יוצאת איתה לבחוץ וכך אולי היא תפסיק.

[]
  • דיברתי איתה על זה אתמול אמרתי לה להפסיק
    אמרתי לה לקחת לא מזמן (לפני שבוע) הלוואה מן הבנק (לקחה קרוב ל - 10 אלף הלוואה משלמת במקום הוריה חשבונות חשמל מיים מיסים הכל עליה) וגם אמרה שלקחה הלוואה נוספת מהחברה בסך 8000 ש"ח ומחזירה כל חודש 300 למשך 5 שנים אז כעסתי עליה וזהו נראה מה יהיה ביום העצמאות אנחנו נפגשות והיא ישנה אצלנו מקווה שלא תקנה לדנדוש כל מה שתרצה
    ביינתיים היום ניסתה להרביץ עם אחד המשחקים לקחתי לה אותו מן היד ודנדוש כל הזמן אמרה שיאי שיאי (שירי שירי היא באמת קנתה את המשחק הזה לדנדוש ליום הולדת) אבל התנהגות כזאת לא מקובלת עלי בכלל

• עוד בנות בבקשהה

• קודם כל סליחה על הטעות בשם לפי הכינוי הבנתי שזה דנה
  • תודה מירית נכון לעכשיו גם אין לה עדין חבר רודפים אחריה מספר סדרנים מחברות אחרות מתקשרים אליה והיא מנפנפת אותם גיסתה עושה להם את המוות ולא מוכנה שהם יקנו לילדה מתנות אלא מה שהיא בעצמה רוצה שיהיה לילדה
    ההורים שלי קלטו היום את הנעליים והם כועסים על כך וגם ככה לא יכולה להלביש לדנדוש עדין את הנעליים כי לא היה מידה 22 אלא רק 23 ומידה 23 גדולה על דנדוש אז נחכה עם זה קצת
    ותודה לגבי המחמאה על השם מבחינתי זו מחמאה
  • אני רואה שכבר ענו לך את כל התשובות האפשריות

לכי להורים שלה - תגידי להם הכל

ותאיימי עליה - שתפסיק. זה כבר לא נעים לך, זה עובר כל גבול - ודייייי
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטלי לא יעזור ההורים שלה הם גם כועסים שהיא קונה ככה לדנדוש ולאחיינית שלה לא קונה כלום
    וגמני כל הזמן אומרת לה שעדיף שתקנה לאחיינית שלה
    אני נתתי לאחיינית שלה דברים שדנדוש כבר לא משתמשת ואומנם רובם יקרים ושמורים היטב אבל חבל שסתם ישכבו בבית אם לא משחקים בהם אז שאחרים ישחקו בהם
    וזו עוד אחת הסיבות שטוענת שמרגישה שהיא חייבת בגלל מה שהבאתי לאחיינית שלה

• תמנעי מלהגיע איתה לאיזור חנויות,תלכו לפארקים/גני שעשועים, לשעות סיפור- לא חסר (גם יותר בריא לדניאל), ככה לפחות תמנעי במקסימום משיתופ פעולה .ברור שהיא יכולה לקנות גם בלעדיך, אבל עושה לי הרושם,שרוב הקניות מתבצעות כשהיא איתך. דוג' קלאסית זה הנעלים, היא קנתה מידה 23 כי לא היו במידה של דנדוש 22 בחנות, אומר שנכנסת איתה והסכמת שימדדו על הילדה וחיפשת איתה, מזה את צריכה להמנע.
    אני במקומך הייתי עושה איתה גמילה מקניונים ואיזורי חנויות.

[/url
  • בלי קשר אני גרה מול קניון מאוד גדול ומרכזי בת"א ומקום הבילוי המרכזי של דנדוש בקניון הזה בעצם יש שניים אחד מהם הוא המשחקיה כאשר אין ילדים גדולים יותר שמשתוללים ובמתחם למטה ליד הסופרפארם וגם במתקנים בהם אני לא שמה לה כסף בגלל שהיא מפחדת עדין ולא פעם מצאתי את עצמי יחד איתה בתוך מתקנים

• אני לא סובלת לקחת את איתי לקניון. מספר הפעמים שהוא היה בקניונים ספור ביותר.
    מרכז ת"א יש מלא גני שעשועים, מתנסים עם פעילויות,פארק הירקון שנגיש והוא מקסים, קל להגיע לאזור הנמל עם אופנים או בימבה ועוד ועוד.. כמובן כל אחד ודעותיו ואהבותיו
    אבל לדעתי אילו פעילויות הרבה יותר טובות-בחוצ-אויר-פעילות

[/url
  • את אומרת שהיא מנפנפת את כל המחזרים שלה ולא קונה לאחיינית שלה כלום
    והיא קונה לדנדוש מתנות ללא הפסקה... אני חושבת שהיא קונה מתנות לדנדוש כדי להגיע אל ליבך, היא יודעת שאם היא תרעיף אהבה ומתנות על הבת שלך ,כך היא "קונה" את אהבתך אליה...
    יש אפשרות שהיא בחורה מאוד בודדה ואומללה ורוצה להעמיק את הקשר ביניכן
    ויש עוד אפשרות...אל תהרגי אותי אבל יכול להיות שהיא לסבית והתאהבה בך ?וע"י מתנות לדנדוש היא חושבת שהיא "תקנה" את אהבתך אליה? זה מאוד הגיוני כי גם את פנויה...
    היא כנראה לא קונה לאחיינית שלה כי אין לה שום אינטרס, אבל איתך יש לה פה איזה אינטרס
  • לא לסבית היא לא
    בעבר לפני כחמש שנים בפעם הקודמת שעבדתי בשטראוס אבא שלה קיבל אירוע מוחין חזק יחסית והיה מאושפז בטיפול נמרץ אף ואני הייתי איתה הלכתי איתה לבית חולים שהיא פחדה ללכת תמכתי בה מאז אנחנו חברות מאוד טובות והיא לא מוכנה לשכוח לי את זה עד היום הייתי מיודדת מאוד עם אחים שלה גם כלומר עם כל המשפחה ואת גיסתה היא לא סובלת ולמען האמת גם אח שלה לא כל כך אוהב את אישתו התחתן איתה רק כי נכנסה להריון ממנו
    הבעיה היא שאינני רוצה שדנדוש תתרגל לקבל מתנות סתם שוב אני אומרת זו דרך חינוך לקויה ואחת הסיבות בגלל זה שלא פתחתי לה את כל המתנות אלא רק חלק ויש עוד בתוך הקרטונים סגורים מתחת למיטה של דנדוש כי אין לי מקום אחר

• הבנתי.
    את צודקת לגמרי בהחלטה שלך לא לפנק את הילדה יותר מידי.
    תקחי את החברה שלך לשיחה ,תגידי לה תודה על המתנות ושאת מאד מעריכה את מה שהיא עושה עבור דנדוש -אבל את לא רוצה לפנק את הילדה ואת גם דואגת לגבי המצב הכלכלי של החברה.
    אני בטוחה שהיא תבין אותך ותפסיק לקנות וגם אם לא תפסיק לקנות אז את יכולה להמשיך לשים מתנות מתחת למיטה ולתת לדנדוש מתנה בכל פעם שיש הזדמנות מתאימה כמו חגים, מסיבת סוף שנה וכו'... וכך היא לא תתרגל לקבל מתנות ללא סיבה.
    הנה יום העצמאות קרב ובא וזו הזדמנות מצוינת לתת לדנדו'ש מתנה לכבוד החג
  • ליא ליום העצמאות סורי אבל לא אתן לה קיבלה עכשיו מלאאאאאאאאאאא מתנות ליום ההולדת שלה ולפסחצריך לשים עכשיו סטופ קטןאני מחכה לפתוח לה את המטבח אבל אז אצטרך לפתוח דבר נוסף שמתקשר שאחותי ובעלה לעתיד הביאו לה וכן בקרוב אני רוצה לקנות לה עוד חלק שמתקשר למטבח עם 40 חלקים כמעט וזה עולה 170 בטוייס אר אס (אני רוצה לקנות לה מקרר) ובהמשך עוד חלקים ולאט לאט להרכיב לה מטבח משוכלל ככה כמו מטבח אמיתי אבל לאט ובשלבים

• אם את באמת לא רוצה שהיא תקנה לכם יותר, תדברי איתה ואם לא יעבור אז תגידי לה שמעכשיו כל מה שהיא תקנה את תתרמי את מה שהיא רכשה בשמה לנזקקים.
    ועדין אני ממליצה לכולכם גמילה מקניונים

[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה