הריון כימי פעמיים רצוף???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לד"ר ישי
    יש לי ילדה בת שנתיים אשר איתה נכנסנו להריון במהירות בניסיון ראשון ללא כל בעיה.
    כעת התחלנו לנסות שוב.בנסיון הראשון אכן נקלטתי ואף עשיתי בדיקת בטא. בשבוע 5 התחלתי לדמם ונסעתי למיון נשים שם פסקו לאחר בדיקה בטא שצנחה שיש לי הריון כימי שנפל ולא ראו כלום באולטראסאונד , לכן לא היה צורך בהתערבות.
    המתנתי לסיום המחזור וניסינו שוב. לאחר 3 ימי איחור עשיתי בדיקת ביתית ויצא קו נוסף חלוש.המתנתי עוד 3 ימים ועשיתי עוד בדיקה והפעם הקו היה ברור. לא הספקתי ללכת לעשות בטא אפילו כי יום אחרי (אחרי שבוע איחור) שוב דיממתי מאוד וללא שמץ של ספק זה היה מחזור רק כבד מאוד וכואב.
    האם שוב חוויתי הריון כימי?
    מדוע זה קרה פעמיים ברציפות? האם זה מצביע על בעיה? עלי להיוועץ ברופאת הנשים שלי? אני לחוצה מכך....

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני בספק לגבי ההריונות , אבל אם הרית פעמיים בנסיון ראשון , אותי זה מעודד ולדעתי אין ספק שבהמשך תהרי הריון תקין

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה