היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סתם מעניין אותי לדעת אם התכוונת שהאבא בסופר נני -אתמול דומה לאלי פימשטיין? גם בדיבור וגם במראה החיצוני כי זה בדיוק מה שעלה לי לראש כשראיתי אותו
4 תגובות
עמוד 1
טוב, אני בשוק אני לא מאמינה פחדתי להגיד את זה אבל גם לי הוא בהתחלה הזכיר אותו
מי זה אלי פימשטיין? אני לא מכירה...
בכל אופן- אי לא יודעת למי הוא דומה אבל הוא מגעיל ונטול רגשות
אלי פימשטיין ,שלא נדע, זה אבא שהטביע את בתו באמבטיה לפני 5 שנים או יותר. אני חשבתי שרק לי יש דמיון מפותח ...אבל מסתבר שלא... איזה דמיון יש ביניהם במראה החיצוני, בדיבור הנסער ובבכי וכשהאבא עשה אמבטיה לילדים בכלל התפחלצתי -צעקתי לבעלי שיבוא לראות את זה
כןןןןןןןןןןןןןןןןן ליא וממש התביישתי להגיד את זה - אמרתי שלא תסקלו אותי באבנים פה - בכל זאת השוואה קשה (למען הסר ספק אני מדברת על המראה בלבד, כי לא ראיתי את התכנית בכלל)
אז כן הוא ממש דומה לאלי פימשטיין, עם הגבות והמבט הפסיכופטי - אלוהים ישמור!!!