בדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם...
    רציתי לישאול לגבי בדיקת הריון מכיוון שאני לא כל כך בקיאה בעיניין מי שתוכל לענות לי אני אשמח...
    אני באיחור של 6 ימים עשיתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית.. הלכתי אתמול לרופא נשים הוא עשה לי בדיקה ואמר שהוא לא רואה הריון מה זה אומר...בנותתת תעזרו לי פליזזזז

דגנית
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק...

מה זאת אומרת? איך הוא בדק?? עשה בדיקת דם??
    בלי בדיקת דם יש אולי עדיין סיכוי...

למרות שנראה לי שבדיקה ביתית לא טועה ב 6 ימי איחור...
    אבל קרו דברים מעולם...
    תבדקי שוב בעוד יומיים או שפשוט תלכי לעשות בדיקת דם

בשורות טובות
  • הרופא עשה לי בדיקה עם אולטרסאונד פנימי היום יש לי בדיקת דם ועדין לא קיבלתי אך פיתאום התחילו לי כתמים חומים על התחתונית ...מה זה אומר?

דגנית
  • מאמי.... לחץ לא פותר כלום.....
    אם הוא עשה א.ס. אז רוב הסיכויים שהוא צודק
    תעשי בדיקת דם... רק כדי להיות בטוחה...
    אני מקווה מאוד שכולם טועים והבדיקת דם תפתיע אותנו

בהצלחה, בשורות טובות
  • אוףףףףףףףף קיבלתי..אני כל כך עצובה....

דגנית
  • לא נורא מאמי...מותר לבכות ולכועס...
    אבל לא לשכוח את המטרה

תזכרי שכל מחזור זו התחלה של הריון, יש בחורות ה' ישמור שלא מקבלות מחזור.... ואת ברוך השם קיבלת....

בעז"ה בקרוב זה יקרה גם ל אני בטוחה

בשורות טובות
  • על הבדיקה לבד לא היתי סומחת שמעתי דברים שהיה מראה שלא בהיריון ובסוף כן . אבל אם רופא עשה אולטראסאונד פנימי ולא ראה שק היריון אז אולי בכל זאת שווה לנסות עוד כמה ימים ללכת לעשות בדיקת דם . קטמים חומים יכול להיות תחילה של מחזור אבל יש בנות שממשיכות לקבל מחזור במהלך חודשים ראשונים של היריון
  • רק עכשיו קראתי את מה שרשמת על תוצאה. לא להיתייש !!! מחזור זה אומר שעוד איזה שבועים יהיה ביעוץ אז תמשיכי לנסות מקווה לשמוע תשובה חיובית בעוד איזה חודש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה