שאלה על מיניות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל הילדים מתחילים לגלות את המין שלהם ואת ההבדלים ביננו.

לא נדיר שלהב נכנסת איתי לשירותים והרבה פעמים מצביע לעבר איבר המין ואומרת לי פיפי ואני קישרתי את זה לזה שהיא אומרת שאני עושה פיפי ולא לאיבר המין.
    איזה יום היא נכנסה לבעלי באמצע המקלחת ופתחה לו את הוילון ואז עמדה בשוק מוחלט ופתאום גימגמה "פיפי אבא" והתחילה לצחוק
18 תגובות
עמוד 1
  • רק בתקופה האחרונה נראה לי שחר התחיל ממש להבדיל בין אברי המין

בהתחלה היה שואל אותי אם יש לי בולבול
    והחליט שגם לבנות יש בולבול

עכשיו הוא כבר אומר לבנים יש בולבול
    לבנות אין בולבול
    או שהוא אומר לי אמא רק לי ולאבא יש בולבול
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • שאלה שאלתית

• כמה שזכור לי אופק בגיל 3 התחיל להבין הבדלים. הוא היה אומר שלאבא ולו יש בולבול ולאמא "רק תחת".
    רום עכשיו יודע שיש לו בולבול וזה שלו אבל לא יודע מה יש לבנות ושהן שונות....הוא רואה אותי עושה פיפי אבל לא מתיחס לזה.
  • בטח יסקלו אותי עכשיו....
    עידן כמובן מודע לזה שיש לו בולבול וגם הוא לא מעט פעמים נכנס איתי לשירותים והוא הצביע ואמר בולבול עד שיום החלטתי לתקן אותו

• אני חושבת שלקראת גיל שלוש בערך הבת הגדולה שלי שאלה את בעלי למה הוא עומד ועושה פיפי ולא יושב כמו אמא...

בעלי הלך למות מזה ומאז הוא תמיד מקפיד לסגור את הדלת....

• ליאן מבדילה בין בן לבת לפי
    האבר מין.
    יש לה בובה של בן והיא יודעת לפי הבולבול שזה בן
    ולהפך לגבי הבובה של הבת.

• אוריקי כבר מזמן יודעת שלנו יש טוטה כי אנחנו בנות......לאבא יש "פיפי אבא".....יש לה גם ספר כזה שמסביר נורא יפה על ההבדלים בין המינים

עדיף להסביר מאשר שלא ידעו כלום, לא?......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תהילה בסביבות שנה וחצי כבר הבדילה

• נועה מתקלחת עם אביב כך שהיא מבחינה באופן ברור בין ההבדל, היא אומרת "לאביבי יש בולבול כי הוא בן, אני ואימא לא בן, אין לנו בולבול" אבל אין לה מושג איך לקרוא לפיפי שלה, כי עוד לא מצאתי מילה הולמת שתתאר אותו
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• אני חושבת שמגיל שנתיים וחצי , כשהתחלתי לקלח את גאיה וקורן
    ביחד.

[]
    []
  • חחח הרגתן אותי מצחוק
  • הבן שלי בן שנתיים ושבעה ויודע שהוא בן ויש לו ולאבא בולבול ואמא היא בת או לפעמים אומר אשה ויש לי פות.

]
  • אין ספק שדביר מגיל קטן היה מתקלח איתו ורואה וסברנו לו ,לא עשינו מזה אישו וככה גם הוא בגן הם רואים את הבנים והבנות עושים בשירותים אז ככה שזה ממשיך להוביל אותו.
    להפך ככול שאני טיבעית יותר גם בתגובה וגם בתשובה אז ככה זה לא מושך יותר מידי תשומת לב ממנו לעיניין כל הסיפור סביב מניות חשוב גם עבורם אך במידה ואנחנו מבינים שזה ממקום מאוד תמים ואין כלום מאחורי הדברים ולא עושים מזה משהו מביך או מסתירים מהם.

• אצלינו זה קטע מצחיק בצורה היסטרית. קודם כל הבן שלי נהיה חולה ציצים! קורה לא פעם שהוא מגיע אלי וממש מנסה למזמז וצועק "ציצים!!!!"

• צילוש
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יוווווו צילה הרגת אותייייייי
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • וואי הרגתן אותי עם התגובות
  • אולי לא הבנתי את השאלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה