דנה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה את? הכל בסדר?
    נו? עשית כבר סקירה?
13 תגובות
עמוד 1
  • ?????????
  • היי מה שלומך??כן מותק עשיתי סקירה הכל טוב ברוך השם..אני מרגישה טוב ומקווה שההמשך יזרום כמו עכשיו..ב"ה מה איתך מה חדש??מתי הסקירה שלך??אגב יש לי בת....לך בן נכון??נעשה שידוך...
  • אני בסדר ברוך השם חוץ מבחילות ועייפות עדיין....
    נעשה שידוך.... הרגת אותי ....
    לי יש בע"ה בשבוע הבא סקירה....
    אז אם אני לא טועה יש לך בת גם בבית, נכון?
  • כן יש לי בת מקסימה בבית...בכיף אם תהייה לי עוד אחת כמוה אני לא מתלוננת לך יש בן בבית נכון?אה אז יפה בשקיפות אמרו לך שיש לך בן?יפה...לי אמרו בסקירה...שבוע הבא ב"ה אני צריכה לעשות חלבון עוברי..מתקדמות הא??נו שמנת קצת?כמה עלית?
  • כן... יש לי נסיך בבית וגם לי אין תלונות ואשמח לקבל עוד אחד מדהים כמוהו...

כן.... נושא מאוד כאוב אצלי הקטע של ההשמנה ו... כן שמנתי כמובן...
    עליתי 2 ק"ג כבר למרות שבילד הראשון בשלב הזה העלתי כבר יותר...
    אבל עדיין הקטע של העלייה במשקל הורס אותי.... כי גם ככה יש לי עוד לא מעט עודפים מההריון הראשון שלא הורדתי...
  • מה 2 קיל זהו??אמאלה אני שבוע 17 וכבר העלתי 5 קילו....זה המון לא??האמת שממש רואים בטן אני מרגישה גדולה..
  • יווו אתן ממש בשבוע שלי ....לי יש סקירה ביום ראשון ויש לי בת שלישית...

• דנה....
    קודם כל את יותר ממני ב- 3 שבועות....
    דבר שני אני אמרתי לך שלפני ההריון אני עם עודפים רבים אז רק חסר לי לעלות הרבה....
    5 ק"ג זה נראה לי בסדר בייחוד אם את רזה לפני כן...
  • טוסטי בגלל שאני בד"כ רזה זה נראה לי המון....אבל שטויות זה למטרה טובה אז מותר להשמין...
    שרוני איזה יופי אני ממש שמחה בשבילך את אחת מהחסויות??שניסיתי בהריון הקודם התכתבנו מלא זוכרת??ועכשיו יש לנו פחות או יותר בנות אותו גיל שחי בת שנה וחמישה חודשים..שיהיה בהצלחה אגב גם לי יש עוד בת..
  • ?/??
  • טוסטי?שרון?מקפיצה..
  • כן.... דנה???
    שיהיה באמת בהצלחה לכולנו...
  • היי בנות ,
    הייתי היום בסקירה והיה כ"כ מרגש ,גם בהריון הזה ...
    אני לא אחת החסויות אני יצאתי מהארון כבר לפני חודשיים כמעט (לא הייתי בארון פשוט לא סיפרתי כלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה