שוב שאלה - הפעם בנושא ברזל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני זוכרת מההריון הקודם שלי שרוב סוגי הברזל גרמו לי לעצירות
11 תגובות
עמוד 1
  • את קיבלת מרשם מרופא לברזל כשהיית בהריון קודם?
    אם כן, את יכולה פשוט להתקשר או לגשת לרופא שיבדוק במחשב איזה ברזל קיבלת.
    גם אם ניסית כמה סוגים עד שמצאת את המתאים, ברגע שתשמעי את השם תזכרי

[[[
  • לצערי ולשמחתי עברתי רופא, אז אין לי דרך לקבל את זה ממנו (לא נעים לי להתקשר בשביל זה)
    בגלל זה אני מקווה שכשאני אראה את השם פה אני אזהה אותו

• יש slow fa

אני לקחתי פרנטל של סולגאר פעמיים ביום - זה לא עושה עצירות וכיסה לי את מכסת הברזל שצריך
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני הישתמשתי ב : פוריק הריון
    זה שילוב של ברזל וחומצה פולית
  • גם אני השתמשתי ומשתמשת בפרנטל
  • פחות יום
  • אם סבלת בהריון הקודם ולקח לך זמן למצוא את הברזל שהתאים לך, הייתי מתקשרת ושואלת את המזכירה, זה לא שהיא תעלב או משהו שאת כבר לא אצלו...

אני לקחתי פרנטל, ובסוף ההריון גם slow fe או פוריק, לא זוכרת.
  • אם יש לך סטטסמא לאינטרנט אז במכבי וגם במאוחדת את יכולה להכנס לדף פרטי שלך ולבדוק את כל התרופות שקיבלת מרשם ב5 שנים אחרונות . ככה אני תמיד בודקת .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני השתמשתי ב ferripol משהו כזה
    ]
  • אני לא לקחתי בכלל....

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • בהריון עם שחר לקחתי פריפול - כדורי ברזל מעולים- אבל יקרים- הם ללא מרשם וללא הנחה בכללית.
    בהריון עם אורי היה לי חוסר גדול מאוד של ברזל אז לקחתי פרו גרדומט (מינון מאוד גבוה של ברזל)- אלו עלו 13 ש"ח בערך.

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה