מה אתם עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאשר לילד גמול מטיטולים, בורח קקי בתחתונים.... והקקי כבר יבש?
10 תגובות
עמוד 1
  • נשמע לי כמו "ברור"... למה לא לזרוק? את רוצה לשמור למזכרת?

• אני כן
  • אני זרקתי, אלא אם התחתון לא היה מאוד מלוכלך ואפשר היה להכניס עם שאר הכביסה

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • כי השכנה שלי..... מה שהיא עושה זה לשים את התחתון במיים רותחים... ואז זה פשוט יוצא. - ואני ראיתי... ואז... למכונת כביסה....

פשוט זאת הפעם הראשונה שיעל חוזרת עם קקי יבש ( התחתון בשקית)
  • נשמע לי מגעיל

• אם זה תחתון פשוט לא הייתי טורחת, בשביל זה קניתי לה סטוקים של תחתונים בתחילת הגמילה. אם זה תחתון מיוחד הייתי אולי משקיעה וטורחת

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009

• ברור לזרוק...אפילו בגן אם הילד עשה קקי וזה משהו מסובך
  • אף פעם לא קיבלתי מהגן תחתון חזרה עם קקי
    תמיד הם זורקים
    למי יש סבלנות להתעסק עם זה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אף פעם לא קיבלתי תחתון עם קקי יבש, גם כששקד היתה מפספסת, אז בגן היו שוטפים את התחתון עם אקונומיקה ומחזירים לי אותו בשקית
  • טוב אז אצלי זה קורה המון עם אופק. טוב בזמן האחרון הרבה פחות אבל עד לפני כחודשיים זה היה יום כן יום לא.
    זה היה מגיע למצב שהייתי צריכה לקנות שישיית תחתונים בשבועיים.... כבר יותר זול להחזיר אותו לטיטול!

אז דיברתי עם הגננת וביקשתי שאם זה ממש במצב רע אז שיזרקו אם לא אז לשים לי בשקית נפרדת וזהו.
    ואז אני באמת שוטפת במים רותחים עם מסיר כתמים ואז לכביסה רגילה- יוצא נקי רגיל.

למזלי בזמן האחרון זה קורה הרבה פחות. פעם בשבועיים עד 3 אז אין לי בעיה שיזרקו- אבל לרוב הן מחזירות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה