ממש כבר מיואשת מהניסיון הכושל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    ראשית זו הפעם הראשונה שאני רושמת בפורום הזה, ואני נורא שמחה למצוא פורום שכזה.
    אני בת 32 ונשואה כבר שנה. הרצון לילד הולך וגובר ככל שהזמן עובר, אך בכל חודש האכזבה מתגברת ומייאשת יותר ויותר...
    אנו פועלים לפי "הכללים" סופרים ובודקים, ובאמת משתדלים ללכת לפי כל הטיפים שאנו מקבלים.
    זה מרגיש כמו ניסיון אבוד מראש, כאילו לי זה לא יקרה. :(
    כשאומרים לי להוריד מהלחץ, זה מצחיק אותי, הרי זה משהו שהוא בלתי נשלט. כשאומרים לך לא לחשוב על משהו, הרי שתחשוב עליו יותר ויותר...

מה עושים? אך מצליחים להוציא את זה מהראש ולהירגע.
    אני כבר די מיואשת, ומרגישה שאני מאכזבת את עצמי ואת הסביבה.
    אני יודעת שזה טיפשי, אך כך זה מרגיש לי.

לאחרונה אני גם חווה המון תחושות של עצבות ורצון עז לבכות, האם יש לזה קשר? הפכתי להיות עצבנית ומרירה...

אשמח לקבל קצת תגובות
    בתקווה לבשורות טובות בקרוב... אמן.
7 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי ממליצה לך אם זה מסתדר בימים שיש לך ביוץ סעו לחופש!!!!
    גם אני כמוך הייתי לחוצה ואני ניסיתי רק חודשיים אבל דאגתי לשגע את כל הסביבה שלי, בכי ודמעות אני מבינה לליבך, מבינה את האכזבה, מבינה את הרצון.
    זה יגיע!!! לכל אחת מאיתנו מחכה מלאך שם למעלה ושהוא צריך להגיע הוא מגיע..
    חברה שלי ניסתה 4 שנים להיכנס, ביום שאמרו לה שהיא לא תוכל להביא ילדים- היא נכנסה להריון.
    זה אומר שהכל בראש....וזה מצחיק אותי שאני כותבת לך את זה כי גם אני הייתי היסטרית אבל אני חושבת שתמיד בראש עברה המחשבה שמה שצריך לקרות קורה ומתי שזה יגיע זה יגיע!!!
    מחזיקה לך אצבעות שזה יהיה ממש בקרוב...
  • תודה על תגובתך.
    גם את נושא החופשה המליצו לנו...
    אך לצערי מחוסר זמן, לא הסתדר.
    זה משהו שאנו באמת שוקלים לעשות בקרוב, הלוואי ויעזור.
    אני חושבת שאולי אני מחשבת את הביוץ בצורה לא נכונה, משהו לא הגיוני. אני תמיד סופרת ודואגת לקיים יחסים גם יום לפני ויום אחרי הביוץ, זה נורא מוזר שלא קורה כלום.
    קיבלנו המלצה לרופא המתמחה בפוריות, נראה לי שזה הזמן להתחיל לפעול, למרות שממש, אבל ממש לא רציתי להגיע לזה.

נקווה לטוב :)

• יקירתי, אני בת 32 וכשאני ניסיתי להיכנס להריון ולא היה לי קל, פניתי לרופא נשים שלי והוא הפנה אותי ואת בעלי לסדרת בדיקות ושם התברר שלבעלי יש זרע חלש ולאור הגיל שלי הוא לא רצה להתמהמה ושלח אותי לרופא פריון ומשם הכל התגלגל ונכנסתי להריון ע"י הזרעה ברוך ה'.
    מה שאני רוצה לומר לך שאם את רואה שאת לא נקלטת אז תבקשי מהרופא שלך שיפנה אתכם לבדיקות ותראו מה קורה.

בהצלחה
  • אני כל כך מבינה אותך ובאצמי הייתי ככה היתיאוכלת את אצמי חושבת שאצלי משהו לא בסדר היתי עצבנית מאוד בכיינית היתי בוכה מכל שטות היתי לקוחה קבוע בסןפר פארם אני ובעלי הינו קונים מתמידים של בדיקות היריון ושום דבר ניסינו 4 חודשים שניראו לי כמו נצח אני קבעתי כבר תור לרופאת נשים כדאי שהיא תיבדוק אם יש לי בעיה אז נטפל בה לא היה לה תור קרוב אז היא קבע בעוד שבועים. קנינו כבר ערכת ביעוץ אניהפסקתי גלולות כדי להתנקות כמה חודשים ואז התחלנו זה היה מייאש היה כואב היה לא נעים הינו כמו רובוטים אני היתי עושה מי אהבה עם בעלי משימה בלתי אפשרית כריות לייד אחרי זה היתי עומדת עם רגליים למעלה בעמידת נר...מה לא הינו מנסים בסוף ערכת ביעוץ לא זיהה ימי ביוץ אצלי ואז הראה כמה ימים ברצף שיש לי ביוץ שזה לא הגיוני שיהיה כמה ימים וכבר היה אמור להגיעה מחזור מה פתאום ביעוץ אז קיימנו שוב ושוב כל יומיים והתברר שאני כבר בהיריון...
    מהלחץ אי אפשר להיפטר ואני מבינה אותך אבל אפשר לגרום לך קצת להירגע. תנסו להחליף שיגרה תיסעו לחופש ביום הביעוץ תנסי לחשוב חיובי תשימי 2 כריות מתחת לתוסיק אחרי שתסיימו אני בכלל עמדתי בעמידת נר איזה 20 דקות אחרי זה :) האמת אני מוכנה להיראות מפגרת ולא אכפת לי מה יחזבו אלי היקר יהי לי את האוצר הזה בתוכי שוב . פשוט תאהבו זה את זה כל יומיים שלושה סביב הביעוץ. אני ממש מקווה לראות אותך בקרוב בפורום היריון ולידה
  • מאמי כל מילה שלך כואבת ומובנת....
    האכזבה הזו קשה ואין מילים לתאר את זה... את התיסכול האינסופי....
    אבל את צריכה לדעת ולהאמין שזה יקרה לך....
    אני גם חיכיתי וציפיתי והתאכזבתי לא פעם ולא פעמיים...
    במשך שנתיים וקצת עברתי כאב פיזי ונפשי... של אכזבת וניסיונות...
    של טיפול כושלים וכואבים אבל בסוף ב"ה הצלחנו...

בתקופה שאת נשואה אנחנו כבר ידענו מה הבעיה ושצריך לטפל
    הלכת לעשות בדיקות?? שנה זה זמן מספיק טוב כדי לגשת לרופא ולהתחיל לרחרח....
    אני הייתי נשואה 7 חודשים כשהלכתי לרופא....

בעז"ה זה יגיע אלייך בקרוב.... תאמיני ותחשבי חיובי
    אלוקיים גדול ונסתרות דרכיו...

בהצלחה ובשורות טובות
  • הי.. בוקר טוב,
    קראתי את ההתכתבות ואני כ"כ מבינה לליבך שאין לתאר..
    אין חכם כבעל ניסיון, ולצערי צברתי ניסיונות מאכזבים בעניין זה, עד שזכיתי ללדת את בני שכבר חוגג שנה..
    אמנם יש רופאים מומחים והגעתי לכל מי שהמליצו לי ושילמתי המממון.
    עד שהגעתי לרב חיים עמרם איפרגן מקרית אתא.
    פשוט מדהים מה שקרה מרגע שהגענו אליו, אני התחברתי מיד, לבעלי לקח קצת זמן,
    והיום אנחנו מברכים על הרגע שהגענו אליו.
    יש לו יכולות רוחניות לא רגילות, ונראה לי שמהסיבה שלו עצמו אין ילדים, הוא מצליח לעזור לכ"כ הרבה אנשים.
    יש סיפורים מדהימים ומצמררים איך עזר לאלפי אנשים..
    אני יכולה לפרט ולשבח בלי סוף, אבל עדיף להגיע כדי להבין במה המדובר.
    ניתן לקבוע תור בטלפון -054-3060723 או 054-6666335
    אשמח לעזור בשמחה מתוך ההבנה העמוקה אל ליבך.
    האכזבה מלא להיקלט להריון יכולה לשגע, ולצערי עברתי זאת..

שיהיה רק טוב ובהצלחה רבה!!
  • את לא יודעת כמה אני מבינה אותך...

אתמול אחרי שנה של נסיונות סוף סוף גיליתי שאני בהריון (כתבתי על זה פה בפורום)
    גם אני ראיתי בשנה הזאת את כל החברות שלי נכנסות להריון, וגם בעבודה זה לא פסח על אף אחת חוץ מעלי... כולן אבל פשוט כולן נכנסו להריון ורק אני לא
    דבר ראשון אני ממליצה לך לפנות בהקדם לרופא הנשים שישלח אותך ואת בן זוגך לבדיקות הרלוונטיות, דבר שני אם את לא משתמשת אז תקני ערכת ביוץ זה מאוד עוזר, והדבר האחרון תקשיבי לגוף שלך
    במקרה שלי אחרי חודשיים וחצי ללא מחזור הגיע פתאום הביוץ ככה סתם (יש סימנים גופניים מאוד מובהקים כגון הפרשות מהנרתיק, כאב בטן בצד אחד ועוד)
    ואז כשיש ביוץ קחי את בעלך למיטה בכיף לא בלחץ וגם ביומיים שלאחר מכן

והכי חשוב שיהיה לך עם מי לדבר, אל תרגישי לבד... זה מייאש נורא גם ככה כל התהליך הזה

מאחלת המון בהצלחה ואורח רוח

כל השאר יבוא מאליו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה