עזרה לשמירה על הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    שוב אני, אני מפחדת לאבד את ההריון הזה.
    מה אני יכולה לעשות/לברר כבר עכשיו? אני כבר מטופלת בקלקסן 80מ"ג (למשקל 95) + אספירין + זריקת גסטון פעם ביום. שוב התחילו דימומים מה אני יכולה לבדוק כבר עכשיו ? אם חס וחלילה תהיה הפלה - מה עושים ל"פעם הבאה" עוד פעם נכנסים להריון ועוברים את כל 7 מדורי גיהנום האלה? מה אני יכולה לעשות כבר עכשיו? מה יהיה שונה ב"פעם הבאה" (חס וחלילה)???
    אני מפחדת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אל תחשבי באופן שלילי ואל תספידי כבר את ההריון הזה. אין מה לעשות כרגע. אבל יש סיכוי די גדול שההריון יהיה בסופו של דבר הריון תקין.

    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה