איזה כיף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה... המלצתי החמה-
    הלכתי עם בעלי למופע של עדי אשכנזי הערב, ואין מה לומר, התפוצצנו מצחוק כל כך שרק מזה לא ברור איך לא ילדתי...
    כאבו לנו כל השרירים של הלסת כשיצאנו משם. זה כאילו שהיא ישבה לנו בסלון ואספה חומר עלינו- עצוב כמה שזה נכון.
    נהנו לאללה, הבחורה כישרונית וכריזמטית בטירוף, וזה ליגה אחרת של חויה לעומת המופע שלה בטלויזיה.
    בקיצור- מומלץ בחום לכל מי שחושבת איך לעשות משהו מיוחד עם הבעלול ליומולדת או סתם ערב בנות. היה פשוט מעולה!
5 תגובות
עמוד 1
  • נתת לי עכשיו רעיון מצויין!!!!!!!!!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גם אצלי זו היתה מתנה ליומולדת של הבעלול, וכל כך שמחתי לראות כמה שהוא נהנה!!
    זו גם ליגה אחרת של מחירים לעומת הצניחה החופשית שנתת לו בשנה שעברה, אז תוכלו לפרגן לעצמכם בדברים אחרים...
    אני פשוט מאד מתחברת להומור שלה- פשוט סיטואציות מצחיקות נטו- מהסגנון של סיינפלד,
    לא הומור גס, לא צחוקים נבזיים על חשבון הקהל, לא גזענות ועדתיות שמעצבנת אותי- פשוט צחוק אמיתי ונקי מהלב. היה יפה לראות איך הקהל מלא בצעירים חילוניים ודתיים, באנשים מבוגרים -50-60 שכולם פשוט באו להנות..
    בסוף יחשבו שאני מקבלת אחוזים, אבל ממש לא, פשוט היה כיף נורא, ואנחנו יוצאים מעט מדי
  • איזה רעיון .

באמת נשמע כיףףףףףףף

אוהבת בשמת
  • איזה קטעים

היא בהחלט קורעתתתתתת
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני אוהבת אותה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה