סקר לגבי תוכניות טלוויזיה חדשות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה דעתכן על התוכנית "חטופים" ו"מה אתה היית עושה?"
    התוכנית של חיים הכט- אני דווקא לא בעד...כי הוא לוקח מצבים ומקצין אותם בצורה מוגזמת...למשל הפרק על הטרדה מינית, נראה לי ממש מוגזם כי דבר כזה לא קורה ככה, וזה נראה ממש לא לעיניין...
5 תגובות
עמוד 1
  • האמת שהדעות שלי בדיוק כמו שלך ולדעתי חטופים גם נורא קשה לצפיה..
    היו פרק או שניים שפשוט בכיתי שהראו אותם בשבי.

ולגבי חיים הכט הוא בהחלט מקצין והאמת שהוא מצחיק אותי עם השפת גוף שלו
  • לגבי חטופים - זאת תוכנית מאוד קשה לצפייה, וכואבת לי התחושה שמנצלים את הקושי של המשפחות של החטופים בשביל רייטינג (כאילו מנסים לדמות את חייהם של תמי ארד ונועם ואביבה שליט).

לגבי "מה אתה היית עושה" גם לדעתי זאת תוכנית נוראית, לא רק בגלל שהם מקצינים מצבים, אלא גם בגלל שאנשים ממש פותחים את הלב שלהם לאנשים אחרים שהם חושבים שבמצוקה ואז בא חיים הכט ואומר "עבדתי עליכם" זה ממש נראה רע.
    יעל, אמא של יונתן
  • אני מסכימה איתך במיליוני אחוזים על כל מה שאמרת.
    חטופים סדר מעולה, אני מכורה אליה ברמות - אבל עדיין לדעתי היא יצאה לא בזמן ולא במקום
  • אני את שתיהן אוהבת מאד
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • חטופים-תוכנית מאוד קשה לצפייה. אני חושדת שיש מטרה למה תוכנית יצאה עכשיו, אולי זה דווקא מתואם עם משפחת שליט, כדאי להגביר עוד יותר את המודעות לגבי מצבו של גלעד. לדעתי יש סיבה למה עכשיו ולמה דווקא תוכנית על חטיפה.
    בואו נודה, אי אפשר להישאר אדיש לתוכן התוכנית.

מה היית עושה-מצד אחד יש מצבים מוגזמים, מצד שני מעניין לראות איך אנשים מגיבים, כמה יש עדיין אנשים אמיצים וטובי לב.

בגדול אני לא מסתכלת טלוויזיה בזמן האחרון כי אין לי זמן בכלל

[[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה