אי סדירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר ישי
    קצת רקע...אני אמא לילד בן שנתיים וחצי-הריון טבעי
    לפני כשנה וחצי עברתי גרידה בשבוע 9 ולפני כ-8 חודשים היה לי הריון כימי
    מאז אותו הריון כימי המחזורים שלי נעים בן 21 ל 34 ימים כשבעבר הם היו בן 28 ל 31
    במקביל לאי סדירות במחזור נמצא לי ציסטה בשחלה הימנית וההנחה היא שהיא זו שגורמת לאי סדירות.
    הבעיה היא כזו, עם מחזורים שקצרים מ-27 ימים ושאינם סדירים אני מפספסת את הביוץ אם אני שומרת נידה, מעבר לזה כמו שאתה רואה כבר עבר המון זמן ואני עדיין לא נקלטת להריון
    השאלה שלי היא בהנחה שהרופא טוען שלא צריך להוריד את הציסטה, איך אפשר לסדר את המחזור על מנת שאוכל לשמור נידה ולא לפספס את מועד הביוץ וכמובן להקלט להריון
    האם איקקלומין יכול לעזור (כאן משתמשים ב-
    CLOMID
    אני מניחה שזה אותו הדבר)
    חוות דעתך חשובה לי ביותר
    תודה ושבת שלום
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני דוקא חושב שלציסטה אין קשר.ציסטה יכולה להיות פונקציונלית - הורמונלית. ציסטה כזאת אכן קשורה בשיבוש של המחזור אבל לעומת זאת היא לעולם זמנית ונספגת כעבור חודש חודשיים. או ציסטה גידולית ששאינה נעלמת ואינה קשורה להורמונים ולכן אינה מושפעת מהמחזור ואינה משפיעה עליו.
    לא תמיד פשוט לדחות את הביוץ . איקקלומין זאת אחת האפשרויות. אפשר לנסות עם אסטרוגן

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה