לא ממש מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי היקר שלום,

בתחילת השבוע הזה, היו לי כשלושה ימים של כאילו עומד להגיע מחזור.
    היו מעין כתמים קטנטנים, ממש לא דומה למחזור, של דם ישן, וכמו כן, בניגוב לאחר שתן נראה על הנייר כאילו השתן מהול קצת בדם (שוב לא טרי).
    זה התחיל בערב יום הזיכרון או אפילו יום אחד לפני, ונגמר במוצאי העצמאות. כלומר, שלא הגיע מחזור.
    בהתייעצות שעשיתי בפורום השני, (בו ציינתי כמובן שעברתי גרידה ב-14/3) נאמר לי שאני צריכה להיבדק. גם לאחר שציינתי שנבדקתי כבר לאחר הגרידה ונאמר לי שהכל נראה בסדר, נאמר לי שבכל זאת אני צריכה עכשיו להיבדק שוב, בעקבות הסיפור הזה, כי זה לא תקין.

מה אתה חושב? ומה אתה מציע לי?

אודה לתשובתך,
    כלנית (לימונית).
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום כלנית
    הוסת אמור להופיע כ 5 שבועות לאחר גרידה לעיתים אף יותר. לא נראה לי שהדימום שאת מתארת הוא וסת , יתכן שזה הפרשה מקדימה לוסת תקין שיבוא בהמשך או מחזור לא מוצלח עם רמת הורמונים נמוכה ולכן גם דימום חלש.
    אני מסכים שכדאי להבדק כדי לעשות הערכת מצב

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה