אני ממש מפחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני בת 27 ובעלי בן 33 אנחנו מנסים שנה וללא הצלחה, בדיקות הזרע שלו נמוכות מאוד ואין תנועה לאחר 4 שעות. הרופא ממליץ על הפרייה אני לא יודעת על זה כלום אבל מה שכן מעניין אותי לדעת ממי שניסתה או שמעה האם זה כואב??? אני פוחדת מאוד, אני עובדת ואני רוצה לדעתגם כמה זמן אני מחסירה סה"כ?? הבנתי שגם זה ברדמה כללית... אז אם מישהי יכולה בבקשה לעזור לי ולספר לי על זה אני אודה לה אני כבר מיואשת לגמריי
10 תגובות
עמוד 1
  • היי
    הפריה זה לא דבר כואב ואין לך מה לחשוש את בהרדמה ואינך מרגישה כלום
    את צריכה להיות רגועה ולהתפלל להצלחה.
    בהצלחה תהיי חזקה ובטח לא להתייאש
    אירית
  • אני מאוד מבינה את הפחד והחשש הגדול שלך לקראת...
    לי עזר לדעת, רופא טוב נעים ומקצועי (החלפתי שלושה רופאים עד שהגעתי לרופא הנוכחי) החלטתי שמגיע לי הטוב ביותר בתוך התהליך הזה.
    לגביי הפרייה, אני אשתף אותך מנסיוני:
    הרופא נתן לי את הפרוטוקול, אני עשיתי פרוטוקול ארוך, כלומר שביום ה - 21 של המחזור קיבלתי סינריל (תרסיס) שמדכא את הביוץ, לאחר שבועיים בערך, עושים בדיקת דם ואולטראסאונד התחלתי עם הורמונים (גונל F) אחרי כמה ימים עוד פעם בדיקת דם ואולטראסאונד. הגענו לבית החולים, הבן זוג שלי נתן זרע,לאחר מכן קיבלתי זריקת הרדמה, תוך שנייה את בעולם שכולו טוב, אחרי 20 דקות בערך התעוררתי היו לי טיפה כאבים וישר האח נתן לי כדור נגד כאבים.,
    נשארתי להתאושש עוד חצי שעה בערך, זהו אחרי ארבעה ימים חזרתי להחזרה, החזירו לי שניי עוברים. לצערי הטיפול עדיין לא הצליח. הטיפול לא כואב, בהחלט דורש זמן, והתארגנות, אני מקווה שאת עובדת במקום עבודה גמיש ורגיש.
    אני מקווה שזה קצת מבהיר לך לקראת מה את הולכת, בכל אופן את מוזמנת לשאול אותי ממש כל שאלה (גם אם היא נשמעת לך טיפשית...).

אני שולחת לך חיבוקים מחזקים ומנחמים
  • היי מותק... שמי ליאת ואני בת 28
    קודם כל תירגעי ... אני מבינה אותך כל כך...
    הפעם הראשונה ששמעתי שאנחנו צריכים הפרייה רציתי למות...
    לא התאפקתי ופשוט בכיתי ליד הרופא...

אבל תכלס השד לא כזה נורא תאמיני לי....
    זה תהליך שדורש הרבה עזרה נפשית בעיקר....

התהלי עצמו מלווה בזריקות שהרופא מורה לך לקנות.
    והאחות מסבירה אי בדיוק משתמשים... אחרי שבוע או שבוע וחצי בערך של הזרקות... מגיע שלב המעקב... הכל כמובן בפיקוח והוראות של הרופאים והאחיות... כשהגוף מוכן ומגיע שלב הביוץ מכינים אותכם לשאיבה... באותו היום אתם צריכים להביא דגימת זרע בכו סטרילית... ואת נכנסת למין ניתוחן קטן בהרדמה מלאה של 20 דקות בערך, זה בהחלט רגע לא הכי נעים אבל שטויות
    הכל בשביל המטרה אחרי 20 דקות את יוצאת להתאוששות... לי היו כאבים אחר כך... אבל כל אחת ואי שהגוף שלה מגיב, אני מכירה וראיתי בנות.. שישר קמו בלי בעיה אז לא לפחד, אתם הולכים הביתה ואחרי יום בערך אומרים לך כמה ביציות הופרו... ומתי לבוא להחזרה בד"כ זה יומיים אחרי השאיבה,
    תהליך ההחזרה זה גם רגע לא ממש נעים אבל זה ממש כמה רגעים אז את נחה קצת... וזהו מה שנשאר מכאן זה רק להמתין בסבלנות ובלי הרבה מתח ולחץ (להתשדל) אחרי 14 יום עושים בדיקת דם ומחכים לבטא נפוחה

מחזיקה ל ולבננות האחרות כאן להצליח בהקדם....
    בשורות טובות ובהצלחה
  • שבוע טוב !

תראי כל אחת לוקחת את זה אחרת .

אני עברתי 8 הפריות שלא הצליחו ויש אחרות שבראשון הצליח להם
    ( בע"ה אצלך ).

אני אישית מקבלת המון אבל המון הורמונים ואחרות פחות .

אז רק מניסיוני האישי אני יכולה להגיד לך שלי בהפריות מאוד קשה

( בגלל כמות ההורמונים שאני מקבלת ) מצבי רוח וכו ' .

אבל כל התהליך זריקות וההרדמה הם לדעתי הפחות קשים .

אני מאחלת לך בהצלחה ובע"ה בהפריה הראשונה תקבלי בשורות טובות .

תתפללי הרבה .

" ישועת ה' כהרף עין "
  • תודה רבה רבה על התמיכות והתשובות!!! זה נשמע מפחיד באמת..מקווה לטוב
    בהצלחה לכולן נשיקות!!!!
  • למה הרופא לא מתחיל איתכם בהזרעה ויש הוא הפנה אתכם להפריה!?
  • מכיון שלבעלי בדיקת הזרע יצאה לא טובה בכלל, אין תנועה לאחר 4 שעות ובודדים בכלל בתנועה באופן כללי וגם הכמות היא 2.5 שצריך לפחות 20 מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה מפחיד אותי מאוד הלוואי וכל זה היה רק חלום...
  • עכשיו כשאני חושבת על באמת למה ישר להפרייה לפני הזרעה???
    אולי באמת בגלל התוצאות של בדיקת הזרע?? כי אם לא אני מעדיפה לנסות את ההזרעה קודם!
    אגב אני עשיתי בדיקות רחם ובדיקות נוספות וב"ה הכל בסדר אבל אמא שלי היתה בעיה של חצוצרה סתומה ועשו לה פתיחה וגם לה עשו הזרעה והצליח, היא סיפרה לי שבזמנה הכי ההזרעה היא חיכתה עם רגלים מורמות ולאחר זמן קצר במהלך הבדיקה הרופא בדק ואמא לה (באותו רגע) שהיא בהריון!!! איך זה יכול להיות באותו הרגע??? ומה עלי לעשות?? בינתיים הרופא לקח ממני כל מיני תשובות של בדיקות כדי לקבל אישור מהועדה להפרייה....
  • את כל השאלות תשאלי את הרופא שלך, למה הוא מפנה אותך ישירות להפריה ולא הזרעה!? ואני הייתי אומרת שתתיעצי עם עוד רופא.

• שלום לך,

כמו שהבנות אמרו כאן , את לא צריכה לפחד השד לא כל כך נורא,
    אני עברתי 4 הזרעות + הפרייה וזה בכלל לא כואב.
    יש מצבים לא נעימים אבל כדי להגיע
    להריון אני מוכנה לעבור את התהליך הארוך הזה.
    מה שיותר קשה הוא הכאב הנפשי - יש לקחת בקלות
    ובעזרת השם בהפרייה הראשונה יצליח לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה