מאיזה גיל מותר מוצרי חלב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זכור לי שמגיל שנה, זה נכון?
    בעיקרון אני שואלת כי עד עכשיו הקפדתי לא לתת, אבל המטפלת הביאה לה דייסה שיש בה גם חלב פרה, ולא היתה שום תגובה...
    האם זה אומר שעכשיו אני יכולה כבר לתת לה מעדנים וגבינות?
7 תגובות
עמוד 1
  • חלב נראה לי מגיל שנה
    מעדנים וכו' מגיל 9 חודשים
  • בעיקרון מגיל שנה
    קראתי כעת באתר של טיפת חלב שמגיל 8 חודשים אפשר לתהחיל לאט לאט עם מעדנים וכאלה

• אבל האיסור נובע בגלל חשש מאלרגיה, לא?
    אם כבר ראיתי שלא הייתה לה תגובה אלרגנית (בגלל המטפלת שנתנה) אני יכולה להמשיך לתת לה?

וסתם בשביל ידע כללי- מה ההגיון לתת מוצרי גבינה אבל חלב לאסור?

• אני לא כ"כ מבינה בזה. תנסי להיכנס לאתר של משרד הבריאות וההמלצות ושם בטח מסבירים. אבלל ממה שידוע לי - מגיל שנה מותר לתת מה שנקרא - חלב ניגר. (ז"א ממש את החלב עצמו)
    ומגיל 9 חודשים - מוצרי חלב.
    כנראה בגלל אלרגיה באמת. אני הייתי מחכה עם זה במקומך.אפשר לעשות דייסה על בסיס מים וגם מטרנה עם דייסה.
  • בעיקרון 9 חודשים
    אני נתתי מ-8 חודשים.
    אם אין תגובה אלרגית את יכולה לתת חופשי (כמובן במינון)

מיטל
  • טיפת חלב אמרו לי שאפשר להתחיל לתת טעימות מגיל 7 חודשיים. אני עוד לא נתתי רציתי להתחיל בגיל שנה אבל כנירא אני יקדים ואני יתחיל מיד אחרי שבועות..
    ]
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• נתתי ליום מוצרי חלב בערך בגיל 9 חודשים וזה כלל חלב עים קונפלקס.

[]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה