לאחר שאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

זאת שוב אני ,
    האם יש מצב שלאחר שאיבה הרופא יבשר לי מחר שאין בציות שהופרו???
    אין כל כך מפחדת , שיגלו שאולי אין לי בציות בזקיקים ולכן לא הצלחתי להיכנס להריון אחר 3 שנים ....

אשמח לתגובות...
5 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב כזה חס ושלום ....

אבל זה לא אומר שאין ביציות זה אומר שהזרע לא הפרה את הביצית .

אני מכירה מקרה כזה שבטיפול הראשון לא היו הפריות ואח"כ

היו הפריות וגם נשמרו קפואים .

תחשבי חיובי ויהיה חיובי בע"ה ..
    בהצלחה !
  • הי עדי,

נראה לי שבאמת הכול יכול לקרות...אני אומרת את זה קצת בעצב, קצת בשמחה, ומשתדלת עם הרבה מאוד אמונה.
    אני לא האמנתי שאני אצטרך לעשות טיפולים, לא האמנתי הייתי בטוחה שזה קורה אצל אחרות (כאילו עם קרניים...) והנה אני בתוך זה וזה חלק מהחיים שלי כבר עוד מעט שנתיים, הרצון, הצפייה, האכזבה, הכאב, האובדן, האמונה והרצון להיות אמא.
    אני מציעה לך, מה שאני מציעה לי, להאמין בטוב, לדמיין בטן עגולה, להאמין שזה יצליח, להאמין שהעוברים שלך יופרו להאמין שבסוף תחבקי את הילד שלך להאמין, נורא קל להאמין שהכל טוב והנה אנחנו צריכות להאמין דווקא שקשה ולא קל וזה באמת לא קל הרבה פעמים...

אני שולחת לך הרבה כוח ואמונה, ומאחלת לך הרבה הצלחה...
  • היי בנות,

תודה רבה על התמיכה שלכן זה מאוד עוזר בכל התהליך הארוך והקשה הזה...
    היום הרופא התקשר אלי ואמר לי שמתוך 14 ביציות הופרו 9 ביציות,
    עכשיו השאלה היא כמה אני החזיר לרחם,
    והאם אני השמור את העוברים הקפאה ...

הלוואי שזה יצליח ...
    אני מתה להיות אמא ,,
    מאחלת לכולנו הצלחה
  • קרה לך בדיוק כמוני 14 ביציות ו 9 הופרו..
    שזה מעולה דרך אגב...
    עכשיו נותר לאחל לך שימשיך כמו אצלי... הוחזר עובר קטן..
    שב"ה התפתח...

בקרוב אצלך מחזיקה לך מיליון
  • שלום,
    אלו נתונים טובים מאוד אבל...עדיין לא אומר כלום, הם צריכים לעקוב אחר העוברים ולבדוק אם הם מתפתחים בצורה נורמלית על מנת לדעת כמה מהם באמת טובים להחזרה / הקפאה.
    אם את מתחת לגיל 35 יחזירו לך 2 עוברים, ואם מעל גיל 35 יחזירו לך יותר מ-2 עוברים. מה שנשאר (וטוב להקפאה) מקפיאים.
    לדוגמא אצלי: נשאבו 19 ביציות, הופרו 15 אך רק 5 היו ממש טובים, 2 הוחזרו ו-3 הוקפאו)
    שוב, אצל כל אחת זה אחרת...
    ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!
    תעדכני אם בא לך....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה